Advertentie

Hebban Newsroom

02
februari 2021
om 08:20

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: De leesclubs van 2020

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Tica Morgan sluit de 'Mooie moorden'-serie af met het spannende Haringvliet

Tica Morgan is de auteur van de succesvolle Kobo Original-serie 'Mooie moorden', die in haar nuchtere en bondige stijl de whodunit nieuw leven inblaast. Rechercheur Zoë Janssen bindt de strijd aan met de voortvluchtige crimineel Sven van der Linde, en met het verschijnen van het zesde en laatste deel 'Haringvliet' komt hun kat-en-muisspel eindelijk tot een einde. Lees een sneak preview en doe mee met de winactie!

De Hebban leesclubs van 2020

Hebban organiseerde in 2020 in totaal bijna 90 leesclubs in zes verschillende genres, met beoordelingen die uiteen liepen van gemiddeld 2,1 sterren tot gemiddeld 4,9 sterren. Tijd voor een overzicht, waarin we de hoogst scorende leesclubs van afgelopen jaar uitlichten.

Uitgelichte recensie: De gastenlijst van Lucy Foley

Lucy Foley heeft de kunst van het schrijven afgekeken bij de uitgeverij waarvoor ze werkzaam was als redacteur. Inmiddels is ze fulltime auteur en schrijft ze zowel historische romans als thrillers. Hebban-recensent Onno las haar tweede thriller, De gastenlijst en gaf het boek de volle vijf sterren: 'Een sublieme combinatie van de inventiviteit van Agatha Christie en moderne psychologische suspense.'

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* De vertaler vertelt: Hilde Pach over 'De anderen'

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2118 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: De leesclubs van 2020

Gerelateerd