Advertentie

Hebban Newsroom

21
januari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: win 'Kongokorset' van Herlinde Leyssens

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Seriepersonages

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor seriepersonages.

Recensie: Tekst en beeld onlosmakelijk met elkaar verbonden

De veelgeprezen Franse illustrator Rébecca Dautremer bewerkte de klassieker van John Steinbeck uit 1937 tot het beeldverhaal 'Muizen en mensen'. Hebban-recensent Anne las de graphic novel en beoordeelde het met vier sterren: 'Een grauwe voorstelling die past bij het verhaal en daarmee recht doet aan de novelle van [de] Nobelprijswinnaar.'

Win 'Kongokorset' van Herlinde Leyssens

Herlinde Leyssens werkte vijf jaar aan Kongokorset, een boek dat er 'per toeval' kwam. Het wist de harten van het Nederlandstalig lezerspubliek te veroveren en intussen werkt Leyssens verder aan haar volgende roman, Moederzielen.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* Een meesterstuk van Peter Romer
* Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Nieuwsbrieven
De Boekverkoper tipt: Monique Eskens #4

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2120 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: win 'Kongokorset' van Herlinde Leyssens

Gerelateerd