Advertentie

Hebban Newsroom

11
januari 2021
om 08:14

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: De Week van het Vergeten Boek

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

De Hebban Weekopening van Debbie

Elke maandagochtend vertelt een Hebban-redacteur je in De Weekopening wat je de komende zeven dagen op Hebban kunt verwachten. Vandaag licht redacteur Debbie haar persoonlijke selectie verwachte boeken toe en laat ze je zien welke toffe Hebban-acties en evenementen je niet mag missen. Zien we je deze week terug op je favoriete boekensite?

De Week van het Vergeten Boek

Vandaag start de Week van het Vergeten Boek, een traditie op Hebban. Hebban is het thuis van de fanatieke veellezer die in elk hoekje en gaatje van het huis boeken heeft liggen. En er ook wel eens eentje uit het oog verliest. Wat is jouw stoffigste, nooit-gelezen boek? Blog over je boek en lees het deze week!

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Week van het Vergeten Boek

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor de Nu aan het lezen-button.

Lockdown Kalender: Boekentip #26: Bruna Ellenbroek

Tot ver in januari mag je helaas je favoriete boekhandel niet bezoeken en zijn de bibliotheken alleen geopend voor het afhalen van gereserveerde boeken. Om het gemis van een bezoekje aan de boekhandel tijdens deze periode voor lezer én boekverkoper te verzachten, zetten we in de Lockdown Kalender elke dag een leestip van een boekverkoper of bibliotheekmedewerker centraal. 

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* Blix en Ramm zijn terug! Lees een sneak preview van 'Rookgordijn'
Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Uitlenen
Lockdown Kalender: Boekentip #27: Bibliotheek Gouda

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2097 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: De Week van het Vergeten Boek

Gerelateerd