Advertentie

Hebban Newsroom

18
februari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Een interview, een leesclub en daten voor lezers

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Floris Kleijne: ‘Klaverblad heb ik bijna helemaal in de trein geschreven’

Floris Kleijne vond schrijfinspiratie in onverwachte hoek: zijn eigen ervaring als consultant én de vastgoedfraude. Met Klaverblad – over de jonge consultant Zorah die in schimmige deals verzeild raakt – komt een jeugddroom uit. Hebban.nl interviewde de schrijver over zijn eerste lange werk, korte verhalen, genrehoppen en bakvissen.

Bookiewookie: daten voor boekliefhebbers

Beschouw jij een vreemde in de trein die jouw favoriete boek leest ook meteen als je beste vriend of vriendin? Zou je stiekem weleens willen dat je bij een potentiële date eerst even door zijn of haar boekenkast kunt snuffelen om te kijken of jullie wel écht bij elkaar passen? Nu kan het, dankzij de dating-app Bookiewookie!

Schrijf je in voor de leesclub met 'Noorderlicht' van Mariska Overman

Deze maand verschijnt het nieuwste spannende boek van Mariska Overman, Noorderlicht, waarin vier mensen met een bijzondere bedoeling bijeen zijn gekomen in Noorwegen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub! 

Win een van de 5 exemplaren van 'Klaverblad' van Floris Kleijne

Eerder las je al een sneak preview van Klaverblad op Hebban, de debuutthriller van Floris Kleijne. Nu is er ook een interview met de auteur, die vertelt dat hij zijn boek bijna geheel in de trein heeft geschreven. Lees het interview en doe mee met de winactie, we delen 5 exemplaren uit.

Tien auteurs, tien interviews: Loes den Hollander in de Thriller Tiendaagse

Tijdens de Thriller Tiendaagse worden tien Nederlandstalige thrillerauteurs geïnterviewd. Over hun boeken, over de Canon van de Nederlandstalige misdaadliteratuur, hun schrijfcarrière, de meest gedenkwaardige lezersreactie en natuurlijk hun liefde voor de stenen boekhandel. Vandaag de beurt aan Loes den Hollander.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* De boekverkoper tipt #5: Monique Eskens van De Drvkkery
* Boekverkopersverhalen: Nadine Mussert van Boekhandel Van der Meer
Schrijf je in voor de leesclub met Grenzeloze liefde van Kyra Rutgers

Hebban Thriller Tiendaagse

Tien auteurs, tien interviews: Corine Hartman in de Thriller Tiendaagse

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2117 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Een interview, een leesclub en daten voor lezers

Gerelateerd