Advertentie

Hebban Newsroom

15
januari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: een interview met thrillerdebutant Will Dean

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Will Dean: ‘Ik heb geen controle over mijn personages’

Een Britse auteur die Scandinavische-noir schrijft: Will Dean brak in 2018 internationaal door met zijn debuut ‘De jacht’. Terwijl Dean al bezig is met het vijfde deel in de reeks, kunnen we in Nederland nu pas kennismaken met zijn heldin, de dove journaliste Tuva Woodyson. ‘Ik vind het heerlijk om samen met mijn personage ouder te worden.’

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Auteurs volgen

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor het volgen van auteurs.

Lockdown Kalender: Boekentip #30: Boekhandel Krings

Tot ver in januari mag je helaas je favoriete boekhandel niet bezoeken en zijn de bibliotheken alleen geopend voor het afhalen van gereserveerde boeken. Om het gemis van een bezoekje aan de boekhandel tijdens deze periode voor lezer én boekverkoper te verzachten, zetten we in de Lockdown Kalender elke dag een leestip van een boekverkoper of bibliotheekmedewerker centraal.

Win de Scandi-noir debuutthriller 'De jacht' van Will Dean

Een Britse auteur die Scandinavische-noir schrijft: Will Dean brak in 2018 internationaal door met zijn debuut De jacht. Terwijl Dean al bezig is met het vijfde deel in de reeks, kunnen we in Nederland nu pas kennismaken met zijn heldin, de dove journaliste Tuva Woodyson. Win een van de vijf exemplaren die we uitdelen!

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

De Hebban stelling: Een boekhandel is een essentieel onderdeel van een dorp of stad
Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Comment boekpagina
Lockdown Kalender: Boekentip #31: Quist Boeken

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2120 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: een interview met thrillerdebutant Will Dean

Gerelateerd