Advertentie

Hebban Newsroom

11
februari 2021
om 08:12

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Een leesclub met 'Jaloezie' van Sofie Sarenbrant

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Debuutthriller 'Klaverblad' combineert persoonlijke tragedie met vastgoedfraude

Auteur Floris Kleijne baseerde Klaverblad op de Klimop-zaak, de grootste vastgoedfraudezaak in de Nederlandse geschiedenis. Voeg daar een persoonlijke, bloedige geschiedenis aan toe en je krijgt een hoofdpersonage dat van alle kanten dreiging verwacht. Je leest op Hebban een sneak preview van deze debuutthriller.

Recensie: In principe alle ingrediënten voor een goede thriller

De Ierse Tana French heeft na haar reeks 'Dublin Murder Squad' een op zichzelf staande thriller geschreven, Een zondagskind. De onbezorgde Toby moet zijn idyllische jeugd herzien als in de tuin van het familiehuis een schedel wordt gevonden. Hebban-recensent Kees las het boek en beoordeelde het met twee sterren: 'Ze heeft het gerecht deze keer volledig laten mislukken.'

Leesclubinschrijving: Lees mee met de tweede vertaalde Emma Sköld, Jaloezie

Rechercheur moordzaken Emma Sköld is in Zweden al een bekende misdaadbestrijder. Auteur Sofie Sarenbrandt schreef maar liefst acht boeken over haar. Inmiddels is het tweede boek vertaald, dat in Zweden deel 4 is en de directe opvolger van BerouwJaloezie. Los te lezen, maar leuker op volgorde. Doe mee met de leesclub op Hebban!

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

De moderne man in 5 boeken
* Win 'Prinses Nola en haar waardeloze prins'

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2117 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Een leesclub met 'Jaloezie' van Sofie Sarenbrant

Gerelateerd