Advertentie

Hebban Newsroom

02
april 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: een listmania voor Paasweekend

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

De verpakking #7: Paasweekend

In de rubriek 'De verpakking' zoekt de redactie van Hebban bijzondere coverontwerpen bij elkaar die iets met elkaar gemeen hebben of een trend illustreren. Dit keer verzamelden we omslagen die ons aan het voorjaar en Pasen doen denken, vol eieren, kuikens, lammetjes en konijnen.

Recensie: een neurodiverse auteur die haar eigen ervaringen verwerkt

Elle McNicoll schreef haar masterscriptie over het gebrek aan neurodiverse auteurs die over hun eigen ervaringen schrijven, dus besloot ze dat zelf maar te doen. 'Een soort vonk' is haar debuut. Hebban redacteur Debbie las het kinderboek en beoordeelde het met 4 sterren: 'Het biedt een heel helder inzicht in het gedrag van iemand die autistisch is, maar bovenal is het een prachtig verhaal.'

Schrijf je in voor de leesclub met de historische roman 'Willem die Madoc maakte'

'Willem die Madoc maakte', zo introduceert de middeleeuwse auteur zichzelf in zijn wereldberoemde Van den Vos Reynaerde. Maar waar het laatstgenoemde verhaal wist te overleven, deed Madoc dat niet. Wat was dit mysterieuze, door Willem geschreven, boek, en wie was 'Willem die Madoc maakte' zelf? In Nico Dros' roman komt de vermeende geschiedenis van Madoc tot leven. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub!

Boekverkopersverhalen in coronatijd: Oeps, we zijn weer winkel!

Wat een maffe maanden hebben we achter de rug! Zoals elke boekhandel zijn we vanaf half december omgetoverd tot een verzendboekhandel en hebben we vele pakketjes rondgefietst in Nijmegen. Leuk voor een tijdje hoor, daar niet van, maar nu we eindelijk weer klanten in de winkel mogen ontvangen, merken we pas écht hoe we dat gemist hebben! 

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

LEWA-dossier 1: Lale Gül
Lezers gezocht voor de Hebban Debuutprijs 2021

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2108 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: een listmania voor Paasweekend

Gerelateerd