Advertentie

Hebban Newsroom

22
januari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: 'Een meesterstuk' van Peter Römer

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Een meesterstuk met een dodelijk geheim

Peter Römer wisselt zijn thrillers af met nieuwe boeken in de Baantjer-reeks, sinds hij het stokje heeft overgenomen van de overleden Appie Baantjer. 'Een meesterstuk' is een gloednieuwe, op zichzelf staande thriller waarin een schilderij de hoofdrol speelt. Iedereen die achter het geheim van het kunstwerk komt, sterft, en dat al minstens dertig jaar lang. Lees nu een sneak preview op Hebban!

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Verbeter boekpagina's

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor het verbeteren van boekpagina's.

De boekverkoper tipt: Monique Eskens #4

Op Hebban laten we graag boekverkopers aan het woord, want zij weten als geen ander welke boeken je niet mag missen. Vorige aflevering keek Monique Eskens van boekhandel De Drvkkery terug op haar leesjaar, nu kijkt ze vooruit naar haar 'verheugboeken'. Het thema van deze keer: katten!

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* 'De Stem' is Jessica Durlachers eerste roman in tien jaar tijd
Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Recensie schrijven
Recensie: Doet afbreuk aan het betoverende begin
Schrijf je in voor de leesclub met 'De Stem' van Jessica Durlacher

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2120 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: 'Een meesterstuk' van Peter Römer

Gerelateerd