Advertentie

Hebban Newsroom

06
januari 2021
om 08:28

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Een nieuwe leesclub en een Boekentipper

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Boekentippertip | 'Spijt dat ik het verhaal verlaten moet'

Ben jij al bekend met de Hebban Boekentipper? Geef ons drie favoriete titels en de Hebban achterban voorziet je van een leuk lijstje nieuw leesvoer. Je kunt zelf kiezen wie je wilt laten antwoorden: specialisten uit het Hebban Team, boekverkopers, of lezers. In deze rubriek delen we de leukste van onze Boekentipper-tips. Je volgende favoriete boek ontdek je immers op Hebban! 

Lees mee met 'Raaf', de debuutroman van Roos Vlogman

Deze maand verschijnt de debuutroman van auteur en dichter Roos Vlogman, Raaf, over een zoon die gedwongen wordt zijn moeder overal maar te volgen. Hebban organiseert een leesclub met het boek, waarvoor we 15 exemplaren uitdelen aan deelnemers!

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Boek van 2020

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor je Boek van 2020.

Lockdown Kalender: Boekentip #21: Bibliotheek Hoorn

Tot ver in januari mag je helaas je favoriete boekhandel niet bezoeken en zijn de bibliotheken alleen geopend voor het afhalen van gereserveerde boeken. Om het gemis van een bezoekje aan de boekhandel tijdens deze periode voor lezer én boekverkoper te verzachten, zetten we in de Lockdown Kalender elke dag een leestip van een boekverkoper of bibliotheekmedewerker centraal.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Welkom bij Hotel Flanagans: buzz mee met dit verhaal over emoties, bedrog en wraak
Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Top 25
Lockdown Kalender: Boekentip #22: Boekhandel Koops

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2101 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Een nieuwe leesclub en een Boekentipper

Gerelateerd