Advertentie

Hebban Newsroom

28
januari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: 'graag fantasy en literatuur' als boekentip

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Boekentippertip | 'Graag fantasy en literatuur'

Ben jij al bekend met de Hebban Boekentipper? Geef ons drie favoriete titels en de Hebban achterban voorziet je van een leuk lijstje nieuw leesvoer. Je kunt zelf kiezen wie je wilt laten antwoorden: specialisten uit het Hebban Team, boekverkopers, of lezers. In deze rubriek delen we de leukste van onze Boekentipper-tips. Je volgende favoriete boek ontdek je immers op Hebban!

Recensie: Opgewarmd, geprikkeld én vol van verwachting

Met 'Bewaar de zomer' schreef Alma Mathijsen een memoir die gevuld wordt door het thema 'verlies' – dat van haar vader, onschuld en zelfs de taal. Hebban-recensent Evy las het boek en beoordeelde het met vier sterren: 'Ze beschrijft, zonder er waarde aan toe te kennen, zonder de lezer tot tranen toe te roeren, maar net daarom voelt het zo echt. Alsof het jou had kunnen overkomen. Alsof je er zelf bij was.'

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* Hebban Read-a-thon
* Column Eric Henri: 'Soms voel ik me weer een beetje boekverkoper'

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2118 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: 'graag fantasy en literatuur' als boekentip

Gerelateerd