Advertentie

Hebban Newsroom

30
januari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Groene vingers dankzij dode bomen

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Ontdek je groene vingers in deze kamerplantboeken

Er ís een leven naast boeken en lezen. Een hobby die heel goed te combineren is met lezen is het verzorgen en kweken van kamerplanten. Wat is leuker dan op je favoriete stoel zitten, met een boek in je handen, omringd door zuurstofrijk groen dat je zelf gekweekt hebt? Het is tegenwoordig ontzettend hip and happening om met kamerplanten bezig te zijn en er zijn dus ook veel boeken over te vinden.

Recensie: Gekke gebeurtenissen en rijkelijk aanwezige humor

J.K. Rowling schreef het verhaal van De Ickabog toen haar kinderen klein waren, maar besloot uiteindelijk het niet te publiceren. Daar kwam verandering in door de lockdown; Rowling deelde het verhaal gratis online en De Ickabog is inmiddels ook in een papieren editie verschenen. Hebban-recensent Sanne las het kinderboek en beoordeelde het met 3 sterren. 'De Ickabog [is] niet alleen een sprookje vóór kinderen, maar ook dóór kinderen.'

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Lees een boek uit het oosten voor de Hebban Reading Challenge
Vandaag is de eerste Hebban Uitleesdag van 2021!
Win een boekenpakket door mee te doen met de Hebban Reading Challenge!

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2118 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Groene vingers dankzij dode bomen

Gerelateerd