Advertentie

Hebban Newsroom

16
april 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: het boekverkopersverhaal van Joris Koek

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Boekentippertip | 'Ik ben heel blij dat ik Hebban heb ontdekt'

Ben jij al bekend met de Hebban Boekentipper? Geef ons drie favoriete titels en de Hebban achterban voorziet je van een leuk lijstje nieuw leesvoer. Je kunt zelf kiezen wie je wilt laten antwoorden: specialisten uit het Hebban Team, boekverkopers, of lezers. In deze rubriek delen we de leukste van onze Boekentipper-tips. Je volgende favoriete boek ontdek je immers op Hebban!

Boekverkopersverhalen in coronatijd: Joris Koek van Veenerick Boek en Kantoor

Natuurlijk vertel ik niets vreemds als ik zeg dat 2020 voor mij een heel bijzonder jaar was. Vanaf 16 maart was het direct drukker in de winkel. Klanten kochten bewust, gericht, veel en vaak. Boeken, tijdschriften, wenskaarten, puzzels en gezelschapsspellen waren niet aan te slepen. Alles om het thuis wat aangenamer te maken. Ondanks dat we in een oncomfortabele werksituatie zaten, ging het goed met de winkel. Sommige momenten had ik zelfs last van ‘coronaschaamte’ ten opzichte van collega-boekhandels in de steden en andere sectoren met zware beperkingen.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Wat te lezen na ... American Gods
Recensie: Een prachtige introductie op het werk van Murakami

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2112 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: het boekverkopersverhaal van Joris Koek

Gerelateerd