Advertentie

Hebban Newsroom

06
april 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Het is Hebban Debuutprijs Longlist Day!

3 reacties

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Het is Longlist Day voor de Hebban Debuutprijs 2021

Vandaag is het Hebban Longlist Day! Tussen 09.00 en 16.00 uur maken we elk half uur een genomineerde voor de Hebban Debuutprijs 2021 bekend op onze sociale mediakanalen en deze pagina.  De longlist bestaat uit 15 titels die de komende weken worden gelezen door een honderdkoppige lezersjury. Zij bepaalt de shortlist, waaruit in september een winnaar gekozen zal worden.

Boekentippertip | 'Gebaseerd op mythen'

Ben jij al bekend met de Hebban Boekentipper? Geef ons drie favoriete titels en de Hebban achterban voorziet je van een leuk lijstje nieuw leesvoer. Je kunt zelf kiezen wie je wilt laten antwoorden: specialisten uit het Hebban Team, boekverkopers, of lezers. In deze rubriek delen we de leukste van onze Boekentipper-tips. Je volgende favoriete boek ontdek je immers op Hebban!

Recensie: Het landschap als extra personage in het boek

C Pam Zhang woonde in dertien verschillende steden in vier verschillende landen en heeft haar thuis nog niet gevonden, een belangrijk onderwerp in haar debuutroman 'Al wat goud op de bergen is', dat genomineerd werd voor de Booker Prize 2020. Hebban-recensent Nicole las het boek en beoordeelde het met vier sterren.

Schrijf je in voor de leesclub met Het Evacomplex van Jeroen Windmeijer en Jacob Slavenburg

'Een dode man, een vermiste vrouw en een slang in een Leids hofje...' Het Evacomplex is het tweede boek van duo Jeroen Windmeijer en Jacob Slavenburg, na Het Isisgeheim. Een slangendeskundige en journaliste stuiten op mysterieuze gemeenschap en een alternatief Bijbels Genesisverhaal. Lees een sneak preview op Hebban en doe mee met de leesclub rondom deze thriller.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* Drie vrouwen breken codes in de nieuwe 'Operatie Stockholm'-reeks
* Vertalersgeluklezing 1 

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2111 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Het is Hebban Debuutprijs Longlist Day!

Gerelateerd