Advertentie

Hebban Newsroom

21
februari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Lees een duister boek voor de Reading Challenge

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Lees een duister boek voor de Hebban Reading Challenge

Verbreed je (lees)wereld door mee te doen aan de Hebban Reading Challenge checklist; probeer in elke categorie een boek af te vinken en stap uit je comfortzone. Ga bijvoorbeeld voor 'Lees een duister boek', waarmee je alle kanten op kunt. Er zijn namelijk heel wat angstaanjagende thrillers, dystopieën en boeken met donkere covers te vinden. 

Peter Römer: ‘Ik schrijf met liefde over het museum, ook al is niet alles echt’

Na negentien Baantjer-boeken, drie moordromans en twee thrillers die hij samen met zijn vrouw schreef, is het nu tijd voor zijn eerste eigen thriller. Acteur, regisseur en schrijver Peter Römer dook voor 'Een meesterstuk' in de schimmige wereld van de internationale kunsthandel. Voor de oude rot in het entertainmentvak gaat er geen dag voorbij zonder verhaal.

Win 'Het meesterstuk' van Peter Römer nu op Hebban!

Eerder las je al een sneak preview van Een meesterstuk op Hebban, de kunstminnende thriller van Peter Römer. Nu is er ook een interview met de auteur, die vertelt dat hij het verhaal door een technisch detail jaren op de plank moest laten liggen. Lees het interview en doe mee met de winactie, we delen 5 exemplaren uit.

Tien auteurs, tien interviews: Hilde Vandermeeren in de Thriller Tiendaagse

Tijdens de Thriller Tiendaagse worden tien Nederlandstalige thrillerauteurs geïnterviewd. Over hun boeken, over de Canon van de Nederlandstalige misdaadliteratuur, hun schrijfcarrière, de meest gedenkwaardige lezersreactie en natuurlijk hun liefde voor de stenen boekhandel. Vandaag de beurt aan Hilde Vandermeeren.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* De Hebban Weekopening van ... Lindy
* Kaapse wijn, hebzucht en moord: 'Donkerdrif' is de nieuwste Deon Meyer

Hebban Thriller Tiendaagse

* Tien auteurs, tien interviews: Donald Nolet in de Thriller Tiendaagse

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2118 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Lees een duister boek voor de Reading Challenge

Gerelateerd