Advertentie

Hebban Newsroom

10
januari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Lees een licht boek voor je Reading Challenge

1 reactie

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Lees een licht boek voor de Hebban Reading Challenge

Een gloednieuwe Hebban Reading Challenge is van start gegaan, en dat betekent ook een frisse, lege checklist vol uitdagingen om af te vinken. Vandaag geven we tips voor de categorie 'Lees een licht boek'. Dat kan van alles betekenen; een dun boek, een boek met een lichte cover of een boek waar je blij van wordt. Met deze categorie kun je echt alle kanten op. Welk boek kies jij?

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Genrefilters

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor genrefilters.

Lockdown Kalender: Boekentip #25: Boekhandel Maashorst

Tot ver in januari mag je helaas je favoriete boekhandel niet bezoeken en zijn de bibliotheken alleen geopend voor het afhalen van gereserveerde boeken. Om het gemis van een bezoekje aan de boekhandel tijdens deze periode voor lezer én boekverkoper te verzachten, zetten we in de Lockdown Kalender elke dag een leestip van een boekverkoper of bibliotheekmedewerker centraal.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* De Hebban Weekopening van Debbie
* De Week van het Vergeten Boek
* Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Week van het Vergeten Boek
Lockdown Kalender: Boekentip #26: Bruna Ellenbroek

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2097 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Lees een licht boek voor je Reading Challenge

Gerelateerd