Advertentie

Hebban Newsroom

24
januari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Lees een menselijk boek

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Lees een menselijk boek voor de Hebban Reading Challenge

Door jezelf uit te dagen met de Hebban Reading Challenge checklist categorieën treed je buiten je comfortzone en ontdek je misschien wel prachtige parels van boeken. Kies bijvoorbeeld voor 'Lees eens een menselijk boek', een categorie waar je alle kanten mee op kunt zoals een boek over emoties, het bestaan, of over de grote thema's van het leven.

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | In bezit #2

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor je In bezit-boekenplank.

Doe mee met de Hebban Reading Challenge en win een boekenpakket!

Om je Hebban Reading Challenge een vliegende start te geven, geven we een verrassingspakket met boeken weg! In januari tippen we boeken die passen bij een aantal categorieën in de Hebban Reading Challenge checklist. Zo doe je inspiratie op en ontdek je nieuwe boeken buiten je comfortzone.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* De Weekopening van Martijn
* Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Cadeaulijst
Win de nieuwste thriller van Martine Kamphuis, 'De kliniek'

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Lees een menselijk boek

Gerelateerd