Advertentie

Hebban Newsroom

07
februari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Lees een nat boek voor de Reading Challenge

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Lees een nat boek voor de Hebban Reading Challenge

Door mee te doen met het afvinken van de Hebban Reading Challenge checklist daag je jezelf uit, niet alleen in de soort boeken die je leest, maar ook door te bedenken welk boek er bij welke categorie gaat passen. Lees bijvoorbeeld eens een nat boek. Een boek op of in het water, waarin het veel regent of dat je graag meeneemt tijdens een uitgebreide baddersessie.

5 informatieboeken in 5 minuten: Alles over dieren!

De Leesdetectives zijn nu ook op Hebban te vinden met hun rubriek '5 boeken in 5 minuten'. Ze zoomen elke keer in op een thema en dit keer is dat het dierenrijk. Yannick en Sander bespreken kort en snel boeken over bestaande dieren en prehistorische dieren. Misschien ook wel dieren die eigenlijk nooit bestonden?

Hebban Thrillerprijs 2021 - schrijf je in voor de lezersjury!

Hebban is op zoek naar jou, de lezer van het spannende boek. Op 20 februari, tijdens de Thriller Tiendaagse, wordt de longlist van de Hebban Thrillerprijs 2021 bekendgemaakt. Voor het jureren van de 15 boeken op deze lijst en het bepalen welke 5 boeken op de shortlist belanden, zoeken we honderd echte thrillerlezers. Meld je aan en jureer mee!

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* De Hebban Weekopening van... Debbie
Win een van de 5 exemplaren van 'Knus' van Catana Comics

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2117 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Lees een nat boek voor de Reading Challenge

Gerelateerd