Advertentie

Hebban Newsroom

17
januari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: lees een oud boek voor je Reading Challenge

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Lees een oud boek voor de Hebban Reading Challenge

Heb jij al kans gezien de Hebban Reading Challenge checklist categorieën te bekijken? Doen! Kies bijvoorbeeld voor de categorie 'Lees een oud boek', want daarmee kun je alle kanten op. Stof een boek af uit je boekenkast, lees een boek over bejaarden, scoor een tweedehands exemplaar of ga voor een klassieker of je Vergeten Boek van afgelopen week.

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Maak een eigen plank aan

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor het aanmaken van een eigen plank.

Lockdown Kalender: Boekentip #32: Bibliotheek Deventer

Tot ver in januari mag je helaas je favoriete boekhandel niet bezoeken en zijn de bibliotheken alleen geopend voor het afhalen van gereserveerde boeken. Om het gemis van een bezoekje aan de boekhandel tijdens deze periode voor lezer én boekverkoper te verzachten, zetten we in de Lockdown Kalender elke dag een leestip van een boekverkoper of bibliotheekmedewerker centraal. 

Doe jij al mee met de Hebban Reading Challenge? Je kunt een boekenpakket winnen!

Om je Hebban Reading Challenge een vliegende start te geven, geven we een verrassingspakket met boeken weg! In januari tippen we boeken die passen bij een aantal categorieën in de Hebban Reading Challenge checklist. Zo doe je inspiratie op en ontdek je nieuwe boeken buiten je comfortzone.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Hebban Weekopening #2: Stemmen en steunen
Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Topics
Lockdown Kalender: Boekentip #33

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: lees een oud boek voor je Reading Challenge

Gerelateerd