Advertentie

Hebban Newsroom

15
april 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Lees eens wat anders met 'Later' van Stephen King

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Lees eens wat anders in april: 'Later' van Stephen King

In april lees je buiten je comfortzone tijdens de 'Lees eens wat anders'-maand op Hebban. Dit jaar werpt de Hebban Crew zich op als Team Captains, elk met een eigen LEWA-leesclub waar je nog de hele maand aan mee kunt doen. De komende weken zetten we telkens een van de gekozen auteurs centraal. Vandaag is dat Stephen King van 'Later', gelezen door Team Captain Lindy.

Recensie: Een onafwendbare climax

Ashley Audrain keek het schrijverschap af bij de auteurs van Penguin Books Canada, waar ze als publiciteitsmanager werkte. Door gezondheidsproblemen van haar jongste kind was ze veel thuis en begon ze met schrijven. Dat resulteerde in debuutroman 'De duw'. Hebban-recensent Karla las het boek en beoordeelde het met vier sterren: 'Blythe houdt de lezer gevangen in haar hoofd en hart. Ze neemt je mee in een emotioneel, bij wijlen onevenwichtig discours.'

Kees van Kooten: 'Ik schrijf het liefst over de liefde'

Het voorwoord van de Boekenweek Live is een inspirerende reeks ontmoetingen tussen auteurs. Live vanuit De Kleine Komedie gaan twee schrijvers met elkaar in gesprek: een oud-Boekenweekauteur én een schrijver van een jongere generatie. Geheel in het Boekenweekthema 'Tweestrijd' leggen zij elkaar 20 minuten lang vragen en dilemma’s voor.

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Boekentippertip | 'Ik ben heel blij dat ik Hebban heb ontdekt'
* Boekverkopersverhalen in coronatijd: Joris Koek van Veenerick Boek en Kantoor

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2112 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Lees eens wat anders met 'Later' van Stephen King

Gerelateerd