Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

09
januari 2021
om 08:00

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Leo Timmers in 'De Tekentafel'

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

De Tekentafel: illustrator Leo Timmers

In de rubriek ‘De Tekentafel’ is er op het Hebban Kinderboekenkanaal aandacht voor bekende en minder bekende illustratoren uit het boekenvak. In deze aflevering Leo Timmers, auteur en illustrator van Een huis voor Harry en Het eiland van Olifant.

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Waardering geven

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor het geven van waarderingen.

Lockdown Kalender: Boekentip #24: Bibliotheek Harenkarspel

Tot ver in januari mag je helaas je favoriete boekhandel niet bezoeken en zijn de bibliotheken alleen geopend voor het afhalen van gereserveerde boeken. Om het gemis van een bezoekje aan de boekhandel tijdens deze periode voor lezer én boekverkoper te verzachten, zetten we in de Lockdown Kalender elke dag een leestip van een boekverkoper of bibliotheekmedewerker centraal. 

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

Lees een licht boek voor de Hebban Reading Challenge
Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Genrefilters
Lockdown Kalender: Boekentip #25: Boekhandel Maashorst

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2425 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Leo Timmers in 'De Tekentafel'

Gerelateerd

Over

Leo Timmers

Leo Timmers

Leo Timmers is een Vlaamse illustrator. Hij werkte o.a. voor bladen als Knack, H...


Gesponsorde boeken