Advertentie

Hebban Newsroom

09
februari 2021
om 08:52

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Sarah J. Maas is terug!

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Hof van zilveren vlammen van Sarah J. Maas komt eraan!

Met haar 'Hof van doorns en rozen'-serie veroverde Sarah J. Maas het Nederlands taalgebied, waarop ook haar andere reeksen vertaald én goed ontvangen werden door zowel YA-lezers als volwassenen, 'De glazen troon' en 'Crescent City'. Nu keert Maas terug naar de populaire trilogie waarmee ze bekend werd – dat ook al een novelle kreeg – met Hof van zilveren vlammen.

Recensie: Complexer, intelligenter en grootser

Bridget Collins volgde een acteursopleiding, maar werd toch schrijver. Haar debuutroman De boekbinder was een internationale bestseller en nu is er een tweede boek, Het verraad van Montverre. Hebban-recensent Anne-Claire las het boek en beoordeelde het met 4 sterren: 'Net als De boekbinder is dit een roman zoals je er nog nooit een las, inclusief De boekbinder zelf.'

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* Een misdaadverhaal in podcast-vorm: 'Six stories'

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2118 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Sarah J. Maas is terug!

Gerelateerd