Advertentie

Hebban Newsroom

13
januari 2021
om 08:13

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: vertaler Silvia Marijnissen vertelt

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

De vertaler vertelt: Silvia Marijnissen over 'Ik kom van de zee'

Vertaler Silvia Marijnissen studeerde Chinees en Literatuurwetenschap en promoveerde op de hedendaagse poëzie van Taiwan. Ze stelde de bloemlezing 'Ik kom van de zee' samen van Yang Mu, in eigen land een icoon zoals Gerrit Komrij dat is voor het Nederlands taalgebied. Marijnissen vertaalde de poëzie om Yang Mu aan ons te introduceren.

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Verlanglijstje

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor je Verlanglijstje.

Lockdown Kalender: Boekentip #28: Kantoorboekhandel Janneke

Tot ver in januari mag je helaas je favoriete boekhandel niet bezoeken en zijn de bibliotheken alleen geopend voor het afhalen van gereserveerde boeken. Om het gemis van een bezoekje aan de boekhandel tijdens deze periode voor lezer én boekverkoper te verzachten, zetten we in de Lockdown Kalender elke dag een leestip van een boekverkoper of bibliotheekmedewerker centraal. 

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

7 redenen om een vergeten boek op te pakken
Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Blog schrijven
Lockdown Kalender: Boekentip #29: Boekhandel Lovink

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2097 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: vertaler Silvia Marijnissen vertelt

Gerelateerd