Advertentie

Hebban Newsroom

05
januari 2021
om 08:27

Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Welk type reekslezer ben jij?

Gebruik je vaak de Hebban Boekenapp, maar mis je daardoor weleens de dagelijkse artikelen op de website? Deze Newsroom-reeks is speciaal voor jou: elke dag vind je in de Boekenapp een overzicht van de artikelen op Hebban én een exclusieve sneak preview van morgen. Wil je dit overzicht niet missen? Zet dan de push-notificaties aan in de Hebban Boekenapp, onderaan je profielpagina.

Nu te lezen

Welk type reekslezer ben jij?

Series zijn in alle genres te vinden. Boeiende familiesaga bij de feelgoodromans, diep-traumatische levens in de literatuur, spannende reeksen in de thrillers, meeslepende Young Adult-avonturen en eindeloze fantasy-queestes. Maar ... hoe lees je nu een reeks? Welk type reekslezer ben jíj?

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | In bezit

Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor je In bezit-boekenplank.

Lockdown Kalender: Boekentip #20: Bibliotheek Gelderland Zuid

Tot ver in januari mag je helaas je favoriete boekhandel niet bezoeken en zijn de bibliotheken alleen geopend voor het afhalen van gereserveerde boeken. Om het gemis van een bezoekje aan de boekhandel tijdens deze periode voor lezer én boekverkoper te verzachten, zetten we in de Lockdown Kalender elke dag een leestip van een boekverkoper of bibliotheekmedewerker centraal. 

Morgen op Hebban

(Planning onder voorbehoud)

* Boekentippertip | 'Spijt dat ik het verhaal verlaten moet'
Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Boek van 2020
* Hebban Leesclub: Raaf van Roos Vlogman
Lockdown Kalender: Boekentip #21: Bibliotheek Hoorn

De Hebban Boekenapp

Ken je de Hebban Boekenapp nog niet? Klik dan hier om de app gratis te downloaden.Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2101 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Dit lees je vandaag en morgen op Hebban: Welk type reekslezer ben jij?

Gerelateerd