Advertentie

Hebban Newsroom

09
juni 2021
om 17:29

'Fake trip' van Margje Woodrow wint de Prijs van de Jonge Jury

Op 9 juni, de Dag van de Jonge Jury, werd bekendgemaakt dat Fake trip van Margje Woodrow de Prijs van de Jonge Jury 2021 heeft gewonnen.

De Jonge Jury is een project van Stichting Lezen en daagt jongeren in de onderbouw van het voortgezet onderwijs uit om jeugdboeken te lezen en te stemmen op hun favoriet. Jaarlijks doen er zo'n 180.000 leerlingen mee. De drie boeken met de meeste stemmen worden genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury.

Naast Fake trip waren ook Genadeloos van Jennefer Mellink en Je hebt één nieuwe volger van Chinouk Thijssen genomineerd. De livestream met de bekendmaking is hier terug te kijken.

Over het boek

Een vierdaagse schooltrip naar Barcelona: zon, tapas, Gaudí en relaxen op het strand. Iedereen heeft er zin in. Maar dan gebeuren er dubieuze dingen. Een docent komt niet opdagen, er gebeurt een afschuwelijk ongeluk en er wordt een creepy filmpje gedeeld in de groepsapp. De spanningen lopen hoog op. Geheimen komen bloot te liggen. Kunnen Demi en Billy deze hel stoppen? Of is het te laat?

'Ik draag deze prijs op aan iedereen die voor leesplezier is!'– Margje WoodrowBron: Persbericht


Reacties op: 'Fake trip' van Margje Woodrow wint de Prijs van de Jonge Jury

Gerelateerd

Over

Margje Woodrow

Margje Woodrow

Margje Woodrow (1975) is leerkracht en schrijfster. Haar werk als docent ko...

Gesponsorde boeken