Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

08
juni 2023
om 15:23

Gouden Boek voor 'Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!' van Kluun

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! van Kluun is vanmorgen bekroond met een Gouden Boek. Van 'het zwangerschapsboek voor vaders' werden sinds verschijning in 2004 meer dan 200.000 exemplaren verkocht, ruim genoeg voor de gouden status. Kluun ontving de unieke oorkonde zojuist uit handen van uitgever Sladjana Labovic van Uitgeverij Podium.

Bestsellerauteur Raymond van de Klundert (1964), kortweg Kluun, werkte jarenlang als strateeg in de reclamewereld. In 2003 debuteerde hij bij Uitgeverij Podium met Komt een vrouw bij de dokter, in 2006 gevolgd door De weduwnaar. Zijn columns werden gebundeld in Klunen, gevolgd door Klunen2 . In 2011 verschenen Haantjes  en Aan de Amsterdamse nachten. In 2017 kwam de roman DJ uit, en in 2020 Familieopstelling. Vorig jaar verscheen Help, ik heb een puber!, het vervolg op Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!

Het boek

Wat zijn hormonen en hoe ga ik ermee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting en een tangbevalling? Zijn tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha écht bestaande woorden? En hoe zit het met de seks? Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! geeft antwoord op deze vragen, bevat een verklarende woordenlijst in een voor mannen begrijpelijke taal en tips om jezelf door de zwangerschap heen te bluffen.

Gouden Boek

Sinds 2012 worden, analoog aan het gebruik in de platenindustrie, Gouden, Platina en Diamanten Boeken uitgereikt. Oorkondes worden uitgereikt aan boeken waarvan meer dan respectievelijk 200.000, 350.000 en 500.000 exemplaren zijn verkocht.Bron: CPNB


Reacties op: Gouden Boek voor 'Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!' van Kluun

Gerelateerd

Over

Kluun

Kluun

Kluun (Raymond van de Klundert, 1964) was jarenlang als strateeg werkzaam in de ...