Advertentie

Hebban Newsroom

21
februari 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: maar liefst 8 winacties en 3 leesclubs deze keer!

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Winacties

Win 'Prinses Nola en haar waardeloze prins' van de mysterieuze Henry Lloyd

Wat als het sprookje uitkomt, en je als eenvoudig meisje trouwt met een prins? Daar komt Nola achter, want haar prins is, zoals de titel al verklapt, vrij waardeloos. Prinses Nola en haar waardeloze prins is het tweede kinderboek van kinderboekenauteur Henry Lloyd. Win een van de vijf exemplaren die we mogen weggeven!

Maak kans op een exemplaar van 'Brandende meisjes' van C.J. Tudor

C.J. Tudor verdiende haar bijnaam als 'de Britse Stephen King' niet voor niets; ook hij is groot fan van haar werk. Inmiddels is het tijd voor haar vierde thriller, waarin Tudor ons de volgende vraag stelt: zijn we allemaal in staat tot onuitsprekelijke daden om degenen van wie we houden te beschermen? Doe mee met de winactie!

Maak kans op 'De kaper' van Jet Hoogerwaard

Jet Hoogerwaard debuteerde afgelopen december met De kaper, een boek gebaseerd op ware gebeurtenissen over een moeizame vader-dochterrelatie. Het geeft antwoord op de vraag wat de invloed is van een dominante vader. Op Hebben kun je het boek winnen: we geven 5 exemplaren weg.

Win een pakket met De Gruweltoren 1 & 2 van Tom Thys

Tom Thys is gefascineerd door het bovennatuurlijke, de duistere kant van de mens en angst. Hij schrijft voor volwassenen, maar óók voor kinderen. In zijn griezelige kinderboekenserie 'De Gruweltoren' wordt Kaat steeds verder meegetrokken in mysterieuze gebeurtenissen.

Win een boekenpakket met negen thrillers in de Hebban Thriller Tiendaagse

Win een boekenpakket met maar liefst negen thrillers; speciaal voor de Hebban Thriller Tiendaagse verloten we een pakket met negen nieuw verschenen thrillers van Nederlandse en Vlaamse bodem. 

Win een van de 5 exemplaren van 'Klaverblad' van Floris Kleijne

Eerder las je al een sneak preview van Klaverblad op Hebban, de debuutthriller van Floris Kleijne. Nu is er ook een interview met de auteur, die vertelt dat hij zijn boek bijna geheel in de trein heeft geschreven. Lees het interview en doe mee met de winactie, we delen 5 exemplaren uit.

Win twee razendspannende YA-novelles: Undercover en Gegijzeld!

Wil jij kennismaken met de nieuwste Young Adult-titels in de reeks Kluitman-novelles, Gegijzeld van Chinouk Thijssen en Undercover van Eva Burgers, doe dan mee aan deze winactie!

Win 'Het meesterstuk' van Peter Römer nu op Hebban!

Eerder las je al een sneak preview van Een meesterstuk op Hebban, de kunstminnende thriller van Peter Römer. Nu is er ook een interview met de auteur, die vertelt dat hij het verhaal door een technisch detail jaren op de plank moest laten liggen. Lees het interview en doe mee met de winactie, we delen 5 exemplaren uit.

Leesclubs

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub met de tweede vertaalde Emma Sköld, 'Jaloezie'

Rechercheur moordzaken Emma Sköld is in Zweden al een bekende misdaadbestrijder. Auteur Sofie Sarenbrandt schreef maar liefst acht boeken over haar. Inmiddels is het tweede boek vertaald, dat in Zweden deel 4 is en de directe opvolger van BerouwJaloezieJaloezie is prima los te lezen, maar op volgorde de serie beleven is natuurlijk leuker, dus lees nog snel even Berouw en doe dan mee met de leesclub op Hebban rond Jaloezie!

Schrijf je in voor de leesclub met 'Noorderlicht' van Mariska Overman

Deze maand verschijnt het nieuwste spannende boek van Mariska Overman, Noorderlicht, waarin vier mensen met een bijzondere bedoeling bijeen zijn gekomen in Noorwegen. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub! 

Schrijf je in voor de leesclub met 'Grenzeloze liefde' van Kyra Rutgers

Kyra Rutgers heeft al een aantal feelgoodromans op haar naam staan, maar met haar nieuwste boek Grenzeloze liefde gooit ze het over op een andere boeg. De roman beschrijft een zwarte bladzijde uit haar eigen geschiedenis. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de Hebban Leesclub!

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2118 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: maar liefst 8 winacties en 3 leesclubs deze keer!

Gerelateerd