Advertentie

Hebban Newsroom

14
februari 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: 'Hof van zilveren vlammen' van Sarah J. Maas en meer

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Winacties

Win een 'Hof van zilveren vlammen' boekenpakket met de hele serie

Met haar 'Hof van doorns en rozen'-serie veroverde Sarah J. Maas het Nederlands taalgebied, waarop ook haar andere reeksen vertaald én goed ontvangen werden door zowel YA-lezers als volwassenen, 'De glazen troon' en 'Crescent City'. Nu keert Maas terug naar de populaire trilogie waarmee ze bekend werd – dat ook al een novelle kreeg – met Hof van zilveren vlammen.

Win 'Prinses Nola en haar waardeloze prins' van de mysterieuze Henry Lloyd

Wat als het sprookje uitkomt, en je als eenvoudig meisje trouwt met een prins? Daar komt Nola achter, want haar prins is, zoals de titel al verklapt, vrij waardeloos. Nola en haar waardeloze prins is het tweede kinderboek van kinderboekenauteur Henry Lloyd. Win een van de vijf exemplaren die we mogen weggeven!

Leesclubs

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub met de tweede vertaalde Emma Sköld, Jaloezie

Rechercheur moordzaken Emma Sköld is in Zweden al een bekende misdaadbestrijder. Auteur Sofie Sarenbrandt schreef maar liefst acht boeken over haar. Inmiddels is het tweede boek vertaald, dat in Zweden deel 4 is en de directe opvolger van BerouwJaloezieJaloezie is prima los te lezen, maar op volgorde de serie beleven is natuurlijk leuker, dus lees nog snel even Berouw en doe dan mee met de leesclub op Hebban rond Jaloezie!

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2118 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: 'Hof van zilveren vlammen' van Sarah J. Maas en meer

Gerelateerd