Advertentie

Hebban Newsroom

09
mei 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: maar liefst vier winacties en zes leesclubs om je voor in te schrijven!

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Winacties

Win de spannende Young Adult-roman Het hart op de juiste plaats dat zich afspeelt tijdens WO II
Twee Duitse broers proberen hun joodse vrienden te helpen onderduiken tijdens het opkomende fascisme, maar hun eigen vader is een hoge Gestapo-officier. Lees een sneak preview van deze historische en spannende Young Adult-roman en maak kans op het boek: Hebban mag vijf exemplaren weggeven.

De Tweede Wereldoorlog blijft slachtoffers opeisen in de thriller Dodenherdenking

Thrillerauteur Sander Blom komt deze mei met een thriller waarin de lange arm van de Tweede Wereldoorlog al snel duidelijk wordt. Een politierechercheur zoekt de moordenaar van een lokale wethouder, kaalgeschoren en gekerfd met een hakenkruis. Er is een mysterieuze connectie met een onderduikende Spitfirepiloot in 1942. Hebban mag vijf exemplaren weggeven van het boek.

Win het Groot Biegel sprookjesboek, geïllustreerd door Charlotte Dematons!
Paul Biegel zag zichzelf als een ouderwetse sprookjesschrijver. Hij is vooral bekend van klassieke kinderboeken als Het sleutelkruid en Nachtverhaal, maar schreef ook korte verhalen. Dertig van deze verhalen zijn nu gebundeld in het Groot Biegel sprookjesboek, dat rijkelijk is geïllustreerd door Charlotte Dematons.

Maak kans op De duisternis tussen ons door Rolf en Molly Börjlind
Rolf Börjlind is bekend als de ene helft van het auteursduo Rolf en Cilla Börjlind, die daarnaast ook gevierde scenarioschrijvers zijn van crimeseries en -films. Nu komt Rolf Börjlind met een nieuwe thriller, ditmaal samen geschreven met zijn dochter, Molly Börjlind.

Leesclubs

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub met feelgoodroman De sterren boven Bagdad
De sterren boven Bagdad is de debuutroman van Gina Wilkinson, die tijdens het regime van Saddam Hussein een jaar in de stad woonde. Het verhaal draait om drie vrouwen wiens paden elkaar kruisen gedurende een gevaarlijke tijd. Lees een sneak preview op Hebban en schrijf je in voor de leesclub.

Schrijf je in voor de Hebban Buzz met Project Hail Mary van Andy Weir
Andy Weir is een ervaren computerprogrammeur met een passie voor wetenschap en ruimtevaart. Met zijn debuut 'Mars' - verfilmd met Matt Damon in de hoofdrol - brak hij internationaal door. Nu komt hij met een nieuwe sciencefiction over een astronaut die wakker wordt in een ruimteschip, met twee dode crewleden naast zich.

Schrijf je in voor de meeleesclub met Mezza's Boek van de Maand De hemel is altijd paars
Op zaterdag 1 mei valt het vernieuwde magazine van AD weer in de bus, Mezza. Een geliefd onderdeel is Mezza's boekenpanel, dat maandelijks vier boeken bespreekt, waarvan er eentje uitverkozen wordt tot Boek van de Maand. Deze maand valt de keuze op De hemel is altijd paars van Sholeh Rezazadeh.

Schrijf je in voor de leesclub met De wereld gedeeld door twee over leven en liefde tijdens het Manhattan Project
Stephen Kiernan levert met De wereld gedeeld door twee zijn vierde roman af, de eerste die naar het Nederlands is vertaald, door Els van Enckevort. Wiskundige Charlie Fish werkt in het diepste geheim aan het Manhattan Project, en ontdekt pas later wat ze gecreëerd hebben. Hij en zijn vrouw zoeken jarenlang naar vergeving. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub!

Doe mee met de Hebban Leesclub rond de thriller De Russische connectie
Na zijn thriller De Parijse connectie is auteur Gerrit Barendrecht terug met een nieuwe historische thriller rondom journaliste Ida en rechercheur Julius Katz, een oorlogsveteraan. Ook De Russische connectie speelt zich af in Amsterdam: dit keer jaagt het duo op terroristen.

Schrijf je in voor de Hebban Leesclub met Het tango algoritme
Het tango algoritme is de derde thriller van Heleen van den Hoven, die zowel met Het Carpa complot als De speelgoedman op de longlist van de Hebban Thrillerprijs wist te belanden. In haar nieuwste boek komen een wiskundige en haar twee huisgenoten in hun zoektocht naar een danspartner in de problemen.

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2127 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: maar liefst vier winacties en zes leesclubs om je voor in te schrijven!

Gerelateerd

Gesponsorde boeken