Advertentie

Hebban Newsroom

17
januari 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: 'Rookgordijn', 'De jacht' en meer

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Winacties

Win de thriller 'Rookgordijn' van Jørn Lier Horst en Thomas Enger
De eerste samenwerking tussen thrillerauteurs Jørn Lier Horst en Thomas Enger beviel zo goed dat er nu een tweede deel is verschenen rond het speurdersduo Alexander Blix en Emma Ramm, Rookgordijn. Hebban geeft vijf exemplaren van het boek weg.

Win de eerste drie delen van de fantasyserie van Werner Peeters: 'De saga van Nordland'
Werner Peeters (1972) geeft les op de Universiteit van Antwerpen en schrijft daarnaast al van jongs af aan. Hij is gefascineerd door fantasy en besloot deze passies te combineren: in 2019 verscheen zijn eerste fantasyboek De dochter van het licht. Inmiddels zijn daar ook De dochter van de duisternis en Het meisje van de zwaarden aan toegevoegd. Hebban mag twee sets met deze drie boeken weggeven!

Win de Scandi-noir debuutthriller 'De jacht' van Will Dean
Een Britse auteur die Scandinavische-noir schrijft: Will Dean brak in 2018 internationaal door met zijn debuut De jacht. Terwijl Dean al bezig is met het vijfde deel in de reeks, kunnen we in Nederland nu pas kennismaken met zijn heldin, de dove journaliste Tuva Woodyson. Win een van de vijf exemplaren die we uitdelen!

Doe jij al mee met de Hebban Reading Challenge? Je kunt een boekenpakket winnen!
Om je Hebban Reading Challenge een vliegende start te geven, geven we een verrassingspakket met boeken weg! In januari tippen we boeken die passen bij een aantal categorieën in de Hebban Reading Challenge checklist. Zo doe je inspiratie op en ontdek je nieuwe boeken buiten je comfortzone.

Leesclubs

Er zijn momenteel geen nieuwe leesclubs om je voor in te schrijven, maar kijk daarvoor komende week zeker weer op Hebban!

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2120 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: 'Rookgordijn', 'De jacht' en meer

Gerelateerd