Hebban Newsroom

28
november 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: schrijf jij je in voor 'Zestien paarden' of win je 'Ongewenst'?

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Winacties 

Maak kans op een van de vijf exemplaren van Bolla
De Fins-Albanese schrijver Pajtim Statovci bracht onlangs een bezoek aan festival Crossing Border. Met Jente Jong sprak hij daar over zijn recent verschenen boek Bolla, over buitenstaanders, worsteling met identiteit en trauma. 'Je mag in verandering zijn en blijven, je huid afpellen als een slang.'

Maak kans op Het oog van de wereld van Robert Jordan
De epische fantasyreeks 'Het Rad des Tijds' van Robert Jordan, later afgemaakt door Brandon Sanderson, domineerde het genre voor meer dan twee decennia. Dertig jaar na de verschijning van het eerste deel is de reeks bewerkt tot televisieserie en kun je het boek winnen.

Maak kans op De setarspeler van Anne van Zwieten
De zachtaardige Daijri heeft heimwee naar zijn geboortedorp in Iran en heeft moeite richting te geven aan zijn leven in Nederland in De setarspeler van Anne van Zwieten. Op Hebban lees je een sneak preview en kun je het boek winnen.

Win een van de 5 exemplaren van Bijeen van Natasha Brown
In 2019 ontving Natasha Brown de London Writers Award voor literaire fictie en haar debuut Bijeen, over een jonge, zwarte vrouw die alles heeft maar toch ongelukkig blijft, werd een groot succes. Hebban.nl sprak bij Crossing Border met Brown over de constructie van literaire vorm, identiteit en taal. Maak nu kans het boek te winnen.

Win de nieuwe Young Adult-roman van Marlies Slegers, Ongewenst
De Kluitmannovelles zijn niet dik, wel spannend! Het nieuwste deel in de Young Adult-boekenreeks is Ongewenst van Marlies Slegers, over de zestienjarige Feline die ontdekt dat ze zwanger is. Maak nu kans het boek te winnen op Hebban!

Win een van de vijf exemplaren van Sneeuwwit van Samuel Bjørk
Twee dode kinderen, een schilderachtige plaats delict… De vierde thriller over het rechercheduo Munch en Krüger fascineert direct. Toch was het boek er bijna niet geweest: het schrijven van een prequel viel Samuel Bjørk zwaarder dan verwacht. Maak nu kans om het boek te winnen.

Doe mee aan de Hebban Reading Challenge en win de thriller Box
Doe jij al mee aan de Hebban Reading Challenge? Met de checklist kun je je leesuitdaging nóg uitdagender maken. Gelukkig geven we elke week in een nieuwe listmania tips voor de verschillende categorieën. Deze keer kun je Box van Camilla Läckberg en Henrik Fexeus winnen.

Leesclubs 

Schrijf je in voor de leesclub met Vossenjacht van Racheda Kooijman
Liever liegen dat je half-Spaans bent, dan aangezien worden voor Marokkaan, dat is de levenshouding van hoofdpersonage Nadia. Lees nu een sneak preview van 'Vossenjacht' van Racheda Kooijman en schrijf je in voor de Hebban Leesclub met dit debuut.

Schrijf je in voor de Hebban Buzz met Anomalie van Hervé le Tellier
Wat als je nietsvermoedend een vliegtuigreis maakt en 100 dagen later geconfronteerd wordt met jezelf? Het overkomt de passagiers in Anomalie van Hervé le Tellier, die met het boek de Prix Goncourt won. Schrijf je nu in voor de Hebban Buzz.

Schrijf je in voor de debutantenleesclub met Dode bloemen leven forever
Ringo Gomez-Jorge debuteert als auteur met Dode bloemen leven forever, waarin hij afrekent met de fake wereld van vandaag op een harde, maar toch licht verteerbare manier. Schrijf je nu in voor de debutantenleesclub met deze roman. 

Schrijf je in voor de leesclub met de debuutthriller Zestien paarden
Zestien paardenhoofden in een cirkel is het startsein voor dit originele thrillerdebuut, waarin we kennismaken met forensisch dierenarts Cooper Allen. In het boek spelen thema's als schuld, trauma en straf zich af tegen de achtergrond van een gemeenschap onderhevig aan veranderingen.

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2262 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: schrijf jij je in voor 'Zestien paarden' of win je 'Ongewenst'?

Gerelateerd


Gesponsorde boeken