Hebban Newsroom

19
september 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: welk boekenpakket ga jij winnen deze week?

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Winacties 

Maak kans op Hartfalen van Lydia Rood - genummerd én gesigneerd
Een meisje 'met oude botten' groeit op in de Veluwse bossen. Het volwassen bestaan dringt zich aan haar op, maar maakt zich nooit geheel van haar meester. Lydia Rood schreef met de novelle 'Hartfalen' een weemoedige en bijna mythische vertelling. Op Hebban maak je kans op een gesigneerd en genummerd exemplaar.

Maak kans op Het laatste uur, de eerste thriller rond team Alias van Eva Burgers
Het laatste uur van Eva Burgers is het eerste deel van de nieuwe 'Alias'-reeks, waarin een gedreven rechercheteam dat gespecialiseerd is in heimelijke opsporingsmethodes wordt ingezet om uiteenlopende zaken op te lossen. Maak nu kans op het winnen van deze thriller. 

Win de shortlist van de Hebban Debuutprijs 2021
Wil jij kans maken op de complete shortlist van de Hebban Debuutprijs 2021 en jouw eigen favoriet ontdekken? Doe hieronder mee met de Hebban winactie en wie weet staan ze binnenkort bij jou op de boekenplank!

Win Zwart zout, het tweede boek in de 'Tuva'-thrillerreeks
Will Dean laat zijn dove heldin, journaliste Tuva Moodyson, opnieuw haar opwachting maken in het tweede deel van de 'Tuva'-thrillerreeks. Ze is bijna weg uit het dorp, maar haar nieuwe baan laat nog twee weken op zich wachten. Twee weken waarin ze een moordenaar moet zien te vinden terwijl het dorp is ingesneeuwd. Maak nu kans op het boek in de Hebban winactie.

Maak kans op Piranesi, de winnaar van de Women's Prize for Fiction
Op 8 september werd bekendgemaakt dat Susanna Clarke de Women's Prize for Fiction 2021 in ontvangst mocht nemen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan vrouwelijke auteurs met oorspronkelijk Engelstalig werk dat buitengewoon, ambitieus en origineel is. Op Hebban maak je nu kans een exemplaar van de Nederlandse vertaling van Piranesi te winnen!

Maak kans op een boekenpakket vol veelbelovende debuten van 2021
Het is de Week van de Debutant en dat betekent dat we kersverse auteurs en hun eerste werk in het zonnetje zetten. Op Hebban lees je een listmania vol veelbelovende debuten van 2021, inclusief leesfragmenten. Ook maak je kans op het winnen van een boekenpakket met daarin een flink aantal van de genoemde debuten!

Win € 100 shoptegoed bij je favoriete boekhandel in de Boekenweek van Jongeren
Van 17 tot en met 26 september wordt de Boekenweek van Jongeren georganiseerd, waarin het boek voor de leeftijdscategorie van 15 tot 18 jaar gevierd wordt. Ben jij een lezer in deze leeftijdsgroep? Dan maak je kans op 100 euro shoptegoed bij jouw favoriete lokale boekhandel!

Leesclubs 

Schrijf je in voor de leesclub met De Zweedse affaire van Karen Swan
Karen Swan zet met De Zweedse affaire een nieuwe feelgoodroman neer. Elk jaar brengt zij twee romans uit; een in zomerse sferen en een voor de koude wintermaanden. In haar nieuwste boek kun je genieten van een zonnige zomer in het mooie Zweden. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub.

Schrijf je in voor de leesclub met Het aanbidden van Louis Claus
Helena Hoogenkamp is auteur, toneelschrijver en dichter. Voor haar debuutroman Het aanbidden van Louis Claus ontving ze van zowel de Volkskrant als NRC Handelsblad vier sterren. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub!

Schrijf je in voor de leesclub met Mist van Eric Corton
Eric Corton is een artistieke duizendpoot die met Mist zijn eerste roman uitbrengt, een filmisch geschreven en sterk geplot verhaal over een man die de grip op zijn werkelijkheid kwijt is en een duister verleden onder ogen moet zien. Lees op Hebban een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub met het boek.

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2180 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: welk boekenpakket ga jij winnen deze week?

Gerelateerd


Gesponsorde boeken