Hebban Newsroom

01
augustus 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: welke feelgood win jij, 'In de ijskast' of 'Liefde & ananas'?

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Challenges

Ik heb mijn Lekker Lezen Challenge gehaald!
De Lekker Lezen Weken zijn begonnen en wat gaan we doen in deze periode? Inderdaad, lekker lezen! Ben jij niet zo'n lezer, zie jij alleen in je vakantie kans een boek open te slaan, lukt het niet goed om aan het lezen te komen of zit je in een fikse leesdip? Doe dan mee aan de Lekker Lezen Challenge én maak kans op boekenbonnen en een hele stapel boeken!

Winacties

Maak kans op de zomerse feelgood In de ijskast van Saskia M.N. Oudshoorn
Deze zomer lanceert Saskia M.N. Oudshoorn haar 'Foodtruck Fiësta'-trilogie. In het eerste deel koopt Bertina in een impuls een foodtruck, die na een paar kilometer al direct de geest geeft. Win het ebook op Hebban!

Doe mee aan de Hebban Reading Challenge en win Terra Ultima
Doe jij al mee aan de Hebban Reading Challenge? Dan heb je vast ook de checklist gezien waarmee je de uitdaging aan kunt gaan! Elke week tippen we boeken voor een nieuwe checklistcategorie: dit keer is het 'Lees een groot boek'. Bekijk de boekentips en maak kans op Terra Ultima.

Win de feelgood Liefde & ananas van Isabelle Paz Soldan
Isabelle Paz Soldan schrijft in haar debuutroman Liefde & ananas op grappige en herkenbare wijze over het leven van een single dertiger. Zal het haar lukken haar leven die positieve draai te geven? Maak kans op het boek in de winactie. 

Leesclubs 

Op dit moment zijn er geen leesclubs om je voor in te schrijven. Hou Hebban de komende week in de gaten, want er komen nieuwe mogelijkheden aan.

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2165 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: welke feelgood win jij, 'In de ijskast' of 'Liefde & ananas'?

Gesponsorde boeken