Hebban Newsroom

10
oktober 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: welke historische roman ga jij winnen?

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Winacties 

Doe mee aan de Hebban Reading Challenge en win Alles wat je weet over dinosaurussen is fout!
Door mee te doen aan de Hebban Reading Challenge lees je meer en leuker! Om je te inspireren plaatsen we het hele jaar door listmania's met verschillende categorieën uit de extra checklist. Zo kun je jezelf extra uitdagen. Deze week kun je een van de boeken voor 'Lees een geschubd boek' winnen.

Maak kans op een exemplaar van Voel je beter door psychiater Willem van der Bend
Willem van der Bend schreef Voel je beter voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen, vol praktische tips. Maak kans op het boek in deze Hebban winactie!

Maak kans op de 'Nimmernacht'-trilogie van Jay Kristoff
Jay Kristoff is de auteur van meerdere Young Adult-boeken en (zoals hij het zelf noemt) crossover series, zowel in het fantasy- als het sciencefictiongenre. In september verscheen het derde en laatste deel van de 'Nimmernacht'-serie: 'Duistere dageraad', in het Nederlands bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Maak nu kans op het winnen van de trilogie.

Maak kans op de historische roman Het torentje van Adelheid
In de historische romans van Marja Visscher worden vaak vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis voor het voetlicht gezet. In Het torentje van Adelheid is dat de echtgenote van Johan Rudolph Thorbecke. Maak nu kans het boek te winnen.

Win de biografie Jos Brink van Tom van den Oetelaar
Tom van den Oetelaar bewonderde Jos Brink al van jongs af aan. Via zijn werk leerde hij Brink later persoonlijk kennen en bouwde een band met hem op. Bijna vijftien jaar na de dood van Jos Brink is er nu een onthullende biografie van de hand van Van den Oetelaar verschenen. Maak nu kans op het boek.

Win een van de vijf exemplaren van Vogelvrij van Femke Roobol
Met Vogelvrij komt er een einde aan het historische tweeluik 'De kleine revolutie' van Femke Roobol, waarin de auteur de lezer meeneemt naar het Frankrijk van eind 18e eeuw. Maak kans op het boek in de Hebban winactie.

Leesclubs 

Schrijf je in voor de meeleesclub met Mezza Boek van de Maand Verzamelde werken
Het Mezza boekenpanel van AD bespreekt maandelijks vier boeken, waarvan er eentje verkozen wordt tot Boek van de Maand. Deze keer valt de keuze op Verzamelde werken van Lydia Sandgren. Schrijf je in voor de meeleesclub die we met de roman organiseren.

Schrijf je in voor de Hebban Buzz met Romy Bell-thriller De upgrade
Steven van Belleghem zette zijn kennis van wat wetenschap en technologie ons in de toekomst zullen brengen om in een spannend thrillerdebuut. Na het succes van Eternal komt hij nu met een tweede boek met daarin Romy Bell in de hoofdrol. Schrijf je in voor de Hebban Buzz met De upgrade.

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2204 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: welke historische roman ga jij winnen?

Gerelateerd


Gesponsorde boeken