Hebban Newsroom

25
juli 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: welke thriller win jij, 'Die zomer' of 'De nimfen'?

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Challenges

Ik heb mijn Lekker Lezen Challenge gehaald!
De Lekker Lezen Weken zijn begonnen en wat gaan we doen in deze periode? Inderdaad, lekker lezen! Ben jij niet zo'n lezer, zie jij alleen in je vakantie kans een boek open te slaan, lukt het niet goed om aan het lezen te komen of zit je in een fikse leesdip? Doe dan mee aan de Lekker Lezen Challenge én maak kans op boekenbonnen en een hele stapel boeken!

Winacties

Win de post-apocalyptische Young Adult-roman Wattek en Wente
Wattek en Wente is een verhaal over jongeren en verzet, prille liefde en opstandigheid. De Young Adult-roman speelt zich af in de nabije toekomst waarin het leger de macht heeft. Op Hebban maak je kans het boek te winnen!

Win Die zomer op Hebban, de nieuwste thriller van Sharon Bolton
Eerder las je al een sneak preview van Die zomer en nu staat er ook een interview met Sharon Bolton online over goed uitgewerkte personages, het erkennen van je fouten en de prijs die je betaalt voor vriendschap. Win het boek nu op Hebban.

Maak kans op een exemplaar van De nimfen van Alex Michaelides
De nimfen is de tweede thriller van Alex Michaelides, opgebouwd rond Griekse mythologie, psychologie en onopgeloste moordzaken. Is de Cambridge-professor Edward Fosca in staat zijn studentes te vermoorden, allen lid van een mysterieuze groep die rond zijn persoon is ontstaan? Win het boek nu op Hebban.

Leesclubs 

Op dit moment zijn er geen leesclubs om je voor in te schrijven. Hou Hebban de komende week in de gaten, want er komen nieuwe mogelijkheden aan.

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2165 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: welke thriller win jij, 'Die zomer' of 'De nimfen'?

Gerelateerd


Gesponsorde boeken