Advertentie

Hebban Newsroom

11
april 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: Win het boek 'Win' of schrijf je in voor een leesclub!

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Winacties

Win het nieuwste kinderboek van Lucy Strange, De geest en het meisje

Lucy Strange schrijft spannende en historische kinderboeken met een bovennatuurlijk tintje voor kinderen in de leeftijd van 10-12 jaar. Haar meeslepende schrijfstijl leverde haar een Vlag en Wimpel op voor haar debuut Het geheim van het Nachtegaalbos. Eind maart verschijnt haar derde boek De geest en het meisje.

Maak kans op De gelukkigste man ter wereld van Holocaust-overlever Eddie Jaku

De Joodse Eddie Jaku overleefde meerdere concentratiekampen en de dodenmars van waaruit hij ontsnapte. Na de Tweede Wereldoorlog nam hij zichzelf voor elke dag te glimlachen. Zijn ervaringen en wijsheden tekende hij op in De gelukkigste man ter wereld. Hebban geeft 5 exemplaren weg.

Maak kans op Win van Harlan Coben: we geven er 5 weg

Thrillerauteur Harlan Coben schrijft bestseller na bestseller. Zijn boeken zijn in 41 landen vertaald en wereldwijd verkocht hij er meer dan 60 miljoen. Zijn nieuwste boek Win is net verschenen en is het eerste deel met een nieuwe focus: favoriet Windsor Horne Lockwood III promoveert namelijk tot hoofdpersonage.

Leesclubs

Schrijf je in voor de leesclub met de historische roman Willem die Madoc maakte

'Willem die Madoc maakte', zo introduceert de middeleeuwse auteur zichzelf in zijn wereldberoemde Van den Vos Reynaerde. Maar waar het laatstgenoemde verhaal wist te overleven, deed Madoc dat niet. Wat was dit mysterieuze, door Willem geschreven, boek, en wie was 'Willem die Madoc maakte' zelf? In Nico Dros' roman komt de vermeende geschiedenis van Madoc tot leven. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub!

Schrijf je in voor de leesclub met Het Evacomplex van Jeroen Windmeijer en Jacob Slavenburg!

'Een dode man, een vermiste vrouw en een slang in een Leids hofje...' Het Evacomplex is het tweede boek van duo Jeroen Windmeijer en Jacob Slavenburg, na Het Isisgeheim. Een slangendeskundige en journaliste stuiten op mysterieuze gemeenschap en een alternatief Bijbels Genesisverhaal. Lees een sneak preview op Hebban en doe mee met de leesclub rondom deze thriller.

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2112 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: Win het boek 'Win' of schrijf je in voor een leesclub!

Gerelateerd