Hebban Newsroom

17
oktober 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: Win jij 'De fjord' of 'Van vrouwen en zout'?

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Winacties 

Maak kans op het boek De fjord van thrillerauteur Jørn Lier Horst
William Wisting is zeker geen onbekende voor de doorgewinterde scandithriller-lezer. Het nieuwste vierluik rond de rechercheur draait om oude zaken die een link hebben met recente misdaden. Maak kans op het net verschenen De fjord in de Hebban winactie.

Win de debuutroman Van vrouwen en zout van Gabriela Garcia
De debuutroman van Gabriela Garcia werd lovend ontvangen, de vertaalrechten werden binnen een week aan meer dan tien landen verkocht. Voor het Nederlands taalgebied werd 'Van vrouwen en zout' vertaald door Mary Bresser. Maak nu kans op het boek.

Leesclubs 

Schrijf je in voor de debutantenleesclub met Het leven noemen
Aisha Dutrieux debuteert als auteur met haar beklemmende roman 'Het leven noemen', waarin moeder en dochter de strijd aangaan met elkaar en hun verleden. Wat kunnen ze onder ogen zien, en is het mogelijk te ontsnappen? Op Hebban kun je je inschrijven voor de leesclub.

Schrijf je in voor de leesclub met Zomer van de waarheid van Nele Neuhaus
Nele Neuhaus is een van de populairste thrillerauteurs uit Duitsland. Naast negen succesvolle boeken met in de hoofdrol het duo Bodenstein & Kirchhoff schreef ze ook een romantrilogie over de jonge Sheridan Grant, die op zoek gaat naar haar echte moeder. Schrijf je in voor de leesclub met het eerste deel, Zomer van de waarheid.

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2212 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: Win jij 'De fjord' of 'Van vrouwen en zout'?

Gesponsorde boeken