Hebban Newsroom

26
september 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: win jij het boek bij de Hebban Reading Challenge listmania?

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Winacties 

Win Zwart zout, het tweede boek in de 'Tuva'-thrillerreeks
Will Dean laat zijn dove heldin, journaliste Tuva Moodyson, opnieuw haar opwachting maken in het tweede deel van de 'Tuva'-thrillerreeks. Ze is bijna weg uit het dorp, maar haar nieuwe baan laat nog twee weken op zich wachten. Twee weken waarin ze een moordenaar moet zien te vinden terwijl het dorp is ingesneeuwd. Maak nu kans op het boek in de Hebban winactie.

Maak kans op Piranesi, de winnaar van de Women's Prize for Fiction
Op 8 september werd bekendgemaakt dat Susanna Clarke de Women's Prize for Fiction 2021 in ontvangst mocht nemen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan vrouwelijke auteurs met oorspronkelijk Engelstalig werk dat buitengewoon, ambitieus en origineel is. Op Hebban maak je nu kans een exemplaar van de Nederlandse vertaling van Piranesi te winnen!

Win € 100 shoptegoed bij je favoriete boekhandel in de Boekenweek van Jongeren
Van 17 tot en met 26 september wordt de Boekenweek van Jongeren georganiseerd, waarin het boek voor de leeftijdscategorie van 15 tot 18 jaar gevierd wordt. Ben jij een lezer in deze leeftijdsgroep? Dan maak je kans op 100 euro shoptegoed bij jouw favoriete lokale boekhandel!

Maak kans op een van de vijf exemplaren van De drakenprofetie
Tui T. Sutherland schrijft als onderdeel van het Erin Hunter-pseudoniem boeken in de series 'Warrior Cats' en 'Seekers', maar heeft onder haar eigen naam ook een zeer succesvolle kinderboekenreeks, 'Vleugels van vuur'. Het eerste deel heeft inmiddels een Nederlandse vertaling gekregen: doe mee met de winactie!

Doe mee aan de Hebban Reading Challenge en win Alles wat je weet over dinosaurussen is fout!
Door mee te doen aan de Hebban Reading Challenge lees je meer en leuker! Om je te inspireren plaatsen we het hele jaar door listmania's met verschillende categorieën uit de extra checklist. Zo kun je jezelf extra uitdagen. Deze week kun je een van de boeken voor 'Lees een geschubd boek' winnen.

Leesclubs 

Schrijf je in voor de leesclub met De Zweedse affaire van Karen Swan
Karen Swan zet met De Zweedse affaire een nieuwe feelgoodroman neer. Elk jaar brengt zij twee romans uit; een in zomerse sferen en een voor de koude wintermaanden. In haar nieuwste boek kun je genieten van een zonnige zomer in het mooie Zweden. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub.

Schrijf je in voor de leesclub met Het aanbidden van Louis Claus
Helena Hoogenkamp is auteur, toneelschrijver en dichter. Voor haar debuutroman Het aanbidden van Louis Claus ontving ze van zowel de Volkskrant als NRC Handelsblad vier sterren. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub!

Schrijf je in voor de leesclub met Mist van Eric Corton
Eric Corton is een artistieke duizendpoot die met Mist zijn eerste roman uitbrengt, een filmisch geschreven en sterk geplot verhaal over een man die de grip op zijn werkelijkheid kwijt is en een duister verleden onder ogen moet zien. Lees op Hebban een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub met het boek.

Schrijf je in voor de leesclub met Sterren in de schemering
Een Amerikaanse journaliste is vastbesloten haar land te vertellen hoe gevaarlijk nazi-Duitsland is, maar het net sluit zich om haar en haar informant. Op Hebban lees je een sneak preview en kun je je inschrijven voor de leesclub die we met het boek organiseren.

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2180 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: win jij het boek bij de Hebban Reading Challenge listmania?

Gerelateerd


Gesponsorde boeken