Hebban Newsroom

18
juli 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: Win jij 'In Polen lag een sjtetl' of 'Een gegeven nijlpaard'?

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Challenges

Ik heb mijn Lekker Lezen Challenge gehaald!
De Lekker Lezen Weken zijn begonnen en wat gaan we doen in deze periode? Inderdaad, lekker lezen! Ben jij niet zo'n lezer, zie jij alleen in je vakantie kans een boek open te slaan, lukt het niet goed om aan het lezen te komen of zit je in een fikse leesdip? Doe dan mee aan de Lekker Lezen Challenge én maak kans op boekenbonnen en een hele stapel boeken!

Winacties

Win Wat is je overkomen? van Oprah Winfrey en dr. Bruce D. Perry
Oprah Winfrey, die zelf het nodige heeft meegemaakt, werkt al jaren samen met Bruce D. Perry. Nu komen de twee met een boek dat onze kijk op trauma's zal doen veranderen. In plaats van te vragen 'Wat is er mis met je?' vragen ze: 'Wat is je overkomen?' Win het boek nu op Hebban.

Maak kans op het historische Young Adult-boek De tunnel van Anna Woltz
Vier jongeren ontmoeten elkaar tijdens de Blitz in de Londense ondergrondse. Er ontstaat een bijzondere band, die hen zal helpen de oorlog door te komen. Op Hebban maak je nu kans om deze spannende historische Young Adult-roman te winnen.

Win een van de vijf exemplaren van In Polen lag een sjtetl
Een kleine joodse gemeenschap vertoeft al jaren in vergetelheid, zelfs de Tweede Wereldoorlog is ongemerkt aan hen voorbij getrokken. Daar komt verandering is als de sjtetl wordt ontdekt en in het middelpunt van de belangstelling komt te staan. Win het boek nu op Hebban.

Win de familieroman Een gegeven nijlpaard van Annette Bjergfeldt
Eerder las je al een sneak preview van Een gegeven nijlpaard en nu staat er ook een interview met de auteur online over stinkende nijlpaarden, kiezen tussen kunstvormen en verloren liefdes. Win het boek nu op Hebban.

Win de post-apocalyptische Young Adult-roman Wattek en Wente
Wattek en Wente is een verhaal over jongeren en verzet, prille liefde en opstandigheid. De Young Adult-roman speelt zich af in de nabije toekomst waarin het leger de macht heeft. Op Hebban maak je kans het boek te winnen!

Leesclubs 

Op dit moment zijn er geen leesclubs om je voor in te schrijven. Hou Hebban de komende week in de gaten, want er komen nieuwe mogelijkheden aan.

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2165 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: Win jij 'In Polen lag een sjtetl' of 'Een gegeven nijlpaard'?

Gerelateerd


Gesponsorde boeken