Hebban Newsroom

24
oktober 2021
om 08:00

Hebban giveaways en leesclubs: win jij kaartjes voor een live optreden met Jo Nesbø?

Hebban organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Hier kun je je nog een aantal dagen voor inschrijven:

Winacties 

Win de debuutroman Van vrouwen en zout van Gabriela Garcia
De debuutroman van Gabriela Garcia werd lovend ontvangen, de vertaalrechten werden binnen een week aan meer dan tien landen verkocht. Voor het Nederlands taalgebied werd 'Van vrouwen en zout' vertaald door Mary Bresser. Maak nu kans op het boek.

Maak kans op een Jo Nesbø pakket inclusief kaarten voor BorderKitchen
Op vrijdag 29 oktober komt de grote Scandinavische thrillerauteur Jo Nesbø naar BorderKitchen in Den Haag voor de lancering van het geschenkboek De jaloezieman en om zijn Nederlandse fans te ontmoeten! Hij wordt geïnterviewd door Frank Evenblij, beantwoordt vragen uit het publiek en zal boeken signeren. De Noorse Nesbø verkocht maar liefst 50 miljoen exemplaren van zijn boeken. Bij Hebban maak je nu kans op een compleet Jo Nesbø-winpakket!

Leesclubs 

Schrijf je in voor de leesclub met Zomer van de waarheid van Nele Neuhaus
Nele Neuhaus is een van de populairste thrillerauteurs uit Duitsland. Naast negen succesvolle boeken met in de hoofdrol het duo Bodenstein & Kirchhoff schreef ze ook een romantrilogie over de jonge Sheridan Grant, die op zoek gaat naar haar echte moeder. Schrijf je in voor de leesclub met het eerste deel, Zomer van de waarheid.

Schrijf je in voor de leesclub met de thriller Stille dagen
Stille dagen is de nieuwste thriller van Jeroen Guliker, een spannend verhaal vol onverwachte wendingen die de lezer blijven verrassen. Op Hebban lees je een sneak preview van het boek en kun je je inschrijven voor de leesclub waarin Stille dagen besproken wordt.

Schrijf je in voor de leesclub met De reis van haar leven
Ruth Kornberger baseerde haar debuutroman op het leven van Maria Sibylla Merian, een Duitse kunstenares en wetenschapper die de conventies van de tijd trotseerde om haar passie te volgen. Lees een sneak preview van De reis van haar leven en schrijf je in voor de leesclub met deze historische roman.

Schrijf je in voor de leesclub met Alles voor jullie van Amin Asad
Amin Asad werd verkozen tot Docent van het Jaar van Hogeschool Utrecht in 2021. Zijn achtergrond als zoon van Iraakse vluchtelingen zorgt mede voor zijn bijzondere manier van lesgeven. Lees nu een sneak preview van zijn debuut Alles voor jullie en schrijf je in voor de Hebban Leesclub.

Via onderstaande button kom je op de overzichtspagina terecht van alle winacties en leesclubs waar je je momenteel voor in kunt schrijven.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2196 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban giveaways en leesclubs: win jij kaartjes voor een live optreden met Jo Nesbø?

Gerelateerd


Gesponsorde boeken