Advertentie

Hebban Newsroom

07
februari 2020
om 07:54

Hebban is op zoek naar juryleden voor de Hebban Thrillerprijs

4 reacties

Vier jaar nadat de laatste Hebban Thriller Award werd uitgereikt komt Hebban met een nieuwe prijs voor (oorspronkelijk) Nederlandstalige misdaadromans: de Hebban Thrillerprijs 2020. De longlist wordt bekendgemaakt bij de start van de Hebban Thriller Tiendaagse in februari. Voor het jureren ervan hebben we echte thrillerlezers nodig!

Hebban Thrillerprijs 2020

Wij begonnen dit jaar met goed nieuws voor auteurs en uitgevers van (oorspronkelijk) Nederlandstalige thrillers. Hebban keert namelijk terug met een prijs voor de beste Nederlandstalige thriller van het jaar. De Hebban Thrillerprijs 2020 is geen publieksprijs maar een lezersjuryprijs – naar voorbeeld van de Hebban Debuutprijs en de Hebban Luisterboek Award – en zal in juni tijdens de Spannende Boeken Weken worden uitgereikt.

100 ervaren thrillerlezers bepalen de shortlist

Uitgevers nomineerden maar liefst 74 Nederlandstalige thrillers voor de Hebban Thrillerprijs 2020. Op de eerste dag van de Hebban Thriller Tiendaagse worden op Longlist Day de 15 kanshebbers bekendgemaakt. Een lezersjury van minimaal honderd ervaren thrillerlezers zullen de titels op de longlist lezen en bepalen uiteindelijk de shortlist van drie titels die wordt gelezen door een professionele jury. Het winnende boek krijgt een promotiepakket ter waarde van € 2.500 op Hebban, aangevuld met een campagne uitgevoerd door de uitgever van het winnende boek.

Aanmelden kan (na inloggen) via dit artikel.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

1821 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban is op zoek naar juryleden voor de Hebban Thrillerprijs