Advertentie

Hebban Newsroom

27
februari 2020
om 08:00

Hebban Thriller Tiendaagse dag 7: Plotloos leven

Het is Thriller Tiendaagse op Hebban! Tien dagen die in het teken staan van de oorspronkelijk Nederlandstalige thriller. Elke dag vind je een overzicht in Newsroom van alles wat er te lezen en te doen is op de website. Vandaag de zevende dag. 

Interview
Nadat we de thrillerauteurs aan het woord hebben gehad is het de beurt aan de boekhandelaren. Zij staan midden in het vak en zijn de verbindende schakel tussen auteur, uitgeverij en lezer. We stelden een panel samen van drie boekhandelaren die we onze vragen voorlegden over (de toekomst van) Nederlandstalige thrillers. 

Tip een boek bij…
Leuk, al die Amerikaanse, Noorse of Zweedse thrillersauteurs, maar tijdens de TTD draait het om oorspronkelijk Nederlandstalige thrillers. We geven je tips bij bekende thrillers, zodat je de volgende keer een vergelijkbaar boek van eigen bodem op kunt pakken. Vandaag tippen we boeken bij Vogelman van Mo Hayder. Zelf tips? Laat ze weten onder het artikel!

Blog van Corine Hartman
Wat is het belangrijkste in een thriller? Juist! De plot en de daarbij behorende wendingen, natuurlijk. Zij laten de lezer raden, beven, verafschuwen en puzzelen. Hebban vroeg 10 Nederlandse thrillerauteurs naar hun ervaringen met plots & twists. Vandaag een blog van Corine Hartman.

Win een thrillerpakket
Tijdens de Thriller Tiendaagse geven we dagelijks een boekenpakket aan thrillers weg. Wil jij meedoen? Je kunt je elke dag weer opnieuw inschrijven om kans te maken. 

Wat vind jij het leukste artikel van de Thriller Tiendaagse vandaag?    Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

1868 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Thriller Tiendaagse dag 7: Plotloos leven

Gerelateerd

Over

Mo Hayder

Mo Hayder

Mo Hayder (1962) is een Britse schrijfster, geboren in Essex. Ze verliet de midd...

Corine Hartman

Corine Hartman

Met meerdere Gouden Strop-nominaties en Hebban/Crimezone Awards in haar bezit, g...