Advertentie

Hebban Newsroom

28
februari 2020
om 07:29

Hebban Thriller Tiendaagse dag 8: Gerechtigheid

2 reacties

Het is Thriller Tiendaagse op Hebban! Tien dagen die in het teken staan van de oorspronkelijk Nederlandstalige thriller. Elke dag vind je een overzicht in Newsroom van alles wat er te lezen en te doen is op de website. Vandaag de achtste dag. 

De 1000 woorden van…  Era Richmen
Tijdens de Hebban Thriller Tiendaagse 2020 vroegen we 5 thrillerauteurs om de uitdaging aan te gaan: kunnen zíj een kort verhaal schrijven van 1000 woorden, gebaseerd op een van de afbeeldingen in onze schrijfwedstrijd? Vandaag is het de beurt aan auteur Era Richmen.  

Recensie
Tijdens de Thriller Tiendaagse lichten we enkele oorspronkelijk Nederlandstalige thrillers uit in de rubriek Hebban bespreekt. Vandaag is dat een thriller van Toni Coppers: Messias.

Blog van Ilse Ruijters
Wat is het belangrijkste in een thriller? Juist! De plot en de daarbij behorende wendingen, natuurlijk. Zij laten de lezer raden, beven, verafschuwen en puzzelen. Hebban vroeg 10 Nederlandse thrillerauteurs naar hun ervaringen met plots & twists. Vandaag een blog van Ilse Ruijters.

Win een thrillerpakket
Tijdens de Thriller Tiendaagse geven we dagelijks een boekenpakket aan thrillers weg. Wil jij meedoen? Je kunt je elke dag weer opnieuw inschrijven om kans te maken. 

Wat vind jij het leukste artikel van de Thriller Tiendaagse vandaag?     Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

1860 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Thriller Tiendaagse dag 8: Gerechtigheid

Gerelateerd

Over

Ilse Ruijters

Ilse Ruijters

Ilse Ruijters (1979) schrijft psychologische thrillers. Haar debuut, De onderkan...