Hebban Newsroom

29
februari 2020
om 08:00

Hebban Thriller Tiendaagse dag 9: Koud zonder jou

Het is Thriller Tiendaagse op Hebban! Tien dagen die in het teken staan van de oorspronkelijk Nederlandstalige thriller. Elke dag vind je een overzicht in Newsroom van alles wat er te lezen en te doen is op de website. Vandaag de negende dag. 

Sneak preview
Igor Znidarsic werd voor zijn debuutthriller genomineerd voor de Gouden Strop én de Hebban Debuutprijs. Nu komt hij met het derde en afsluitende deel van deze los te lezen trilogie. Koud zonder jou verschijnt pas in april, maar je leest nu alvast de sneak preview!

Tip een boek bij…
Leuk, al die Amerikaanse, Noorse of Zweedse thrillersauteurs, maar tijdens de TTD draait het om oorspronkelijk Nederlandstalige thrillers. We geven je tips bij bekende thrillers, zodat je de volgende keer een vergelijkbaar boek van eigen bodem op kunt pakken. Vandaag tippen we boeken bij Ik ben Pelgrim van Terry Hayes. Zelf tips? Laat ze weten onder het artikel!

Blog van Peter Römer
Wat is het belangrijkste in een thriller? Juist! De plot en de daarbij behorende wendingen, natuurlijk. Zij laten de lezer raden, beven, verafschuwen en puzzelen. Hebban vroeg 10 Nederlandse thrillerauteurs naar hun ervaringen met plots & twists. Vandaag een blog van Peter Römer.

Win een thrillerpakket
Tijdens de Thriller Tiendaagse geven we dagelijks een boekenpakket aan thrillers weg. Wil jij meedoen? Je kunt je elke dag weer opnieuw inschrijven om kans te maken. 

Wat vind jij het leukste artikel van de Thriller Tiendaagse vandaag?     Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2185 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Thriller Tiendaagse dag 9: Koud zonder jou

Gerelateerd

Over

Igor Znidarsic

Igor Znidarsic

Igor Znidarsic (1957) is journalist, bladenmaker en schrijver van fictie. Hij we...

Terry Hayes

Terry Hayes

Terry Hayes (1951) is een Britse journalist, scriptschrijver en auteur. Hij bego...

Peter Römer

Peter Römer

Peter Römer (Amsterdam, 1952) is een Nederlandse auteur en begon zijn carri...


Gesponsorde boeken