Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

08
juli 2024
om 11:58

Koop nu kaarten voor het Debutantenbal

Op zaterdag 7 september 2024 vindt het Debutantenbal plaats: een bruisende avond voor schrijvers, lezers en aanstormend talent. Hier worden de Editio Debutantenprijs uitgereikt, de Renate Dorrestein Prijs voor het beste literaire korte verhaal en natuurlijk de Hebban Debuutprijs 2024. Ben jij erbij? De kaartverkoop is nu geopend.

Vanaf de middag kun je deelnemen aan verschillende masterclasses en workshops. Verder krijg je de mogelijkheid om te speeddaten met vakmensen uit de culturele wereld, zoals uitgevers, literair agenten, redacteuren en programmamakers. Tegelijkertijd luister je naar de open mic, of sta je misschien zelf wel achter de microfoon om jouw werk ten gehore te brengen.

Zodra de avond valt, is het tijd voor de prijsuitreikingen. De Editio Debutantenprijs is een schrijfwedstrijd voor auteurs en dichters die nog niet eerder zijn gepubliceerd bij een uitgeverij. De Renate Dorrestein Prijs is een van de drie grote Hebban Schrijfwedstrijden en wordt uitgereikt aan het winnende korte literaire verhaal. De Hebban Debuutprijs is onze lezersjuryprijs voor de beste debuutroman van 2023. Na de uitreikingen is het tijd voor het bal en wordt de dansvloer geopend.

LEES VERDER OP HEBBAN / Dit is de shortlist van de Hebban Debuutprijs 2024

Bekijk het volledige programma en koop je tickets via onderstaande knop.

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

2562 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Koop nu kaarten voor het Debutantenbal