Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

04
juli 2024
om 07:00

Lees een genummerd boek voor de Hebban Reading Challenge 2024

Wekelijks lichten we een van de Hebban Reading Challenge checklist categorieën uit en geven we je tips in alle genres, van prompt af te vinken tot bijzondere interpretaties. Zo zit je nooit om een boek verlegen. Deze week lezen we een genummerd boek.

De Challenge boekentip van de week is Toen waren er vier van Carla Kovach, vertaald door Martin Jansen in de Wal. Vijf tieners gaan een nacht kamperen in het bos. Vrolijk vertrekken ze, bepakt met tenten en slaapzakken richting de donkerste delen van het woud, maar wanneer de volgende dag de zon opkomt, zijn er nog maar vier vrienden over. Leahs vrienden hebben niks vreemds gezien of gehoord. Haar beste vriendin kan nauwelijks uit haar woorden komen wanneer ze de gebeurtenissen van die nacht omschrijft – dansen, marshmallows roosteren, bier drinken bij het kampvuur ... Maar is dit het echte verhaal, of verbergt ze iets? Wat is er met Naomi gebeurd tijdens dat ene uur waarover niemand iets kan vertellen? En wat voor verontrustends schuilt er achter de perfecte manieren van de jongen die een eerdere kampeertrip organiseerde? Toen waren er vier is de negende zaak voor rechercheur Gina Harte.

Wil jij meer tips in verschillende genres? Klik snel op onderstaande knop en ontdek welke boeken nog meer passen in deze categorie.

Naar het volledige artikel

Over de auteur

Hebban Crew

2562 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een genummerd boek voor de Hebban Reading Challenge 2024

Gerelateerd

Over

Carla Kovach

Carla Kovach

Carla Kovach was theaterschrijver en actrice voor ze zich toelegde op het schrij...