Advertentie

Hebban Newsroom

29
juni 2020
om 09:42

Lees het verhaal van Write Now!-winnaar Jordi Lammers

1 reactie

De winnaar van Write Now! 2020 is de 24-jarige Jordi Lammers uit Venray. Dat maakte juryvoorzitter Francis Nagy bekend tijdens de digitale prijsuitreiking op zondag 28 juni. De jury loofde de tekst die 'van begin tot eind scherp en suggestief [blijft]'. De tweede prijs gaat naar de Elianne van Elderen (22) uit Best en de Vlaamse Ellen D'Hoore (24) uit Blanden wint de derde prijs.

De finalejury bestond uit Francis Nagy (juryvoorzitter, winnaar Write Now! 2019), Anneleen Van Offel, Marnix Verplancke, Resi van Halderen en Sophie Kok. Zij lazen alle finaleteksten anoniem en kozen Jordi's verhaal 'Deleted scenes' als beste tekst van Write Now! 2020: 'Een "af" verhaal, subtiel verteld en met een sterke spanningsboog'. 

Jordi wint een MacBook, een cursus fictie schrijven en een gesprek bij het agentschap van Editio, optredens bij Geen Daden Maar Woorden Festival en Tilt Festival, een jaarabonnement op Awater en de publicatie van het winnende verhaal op Hebban en in VakTaal. Het volledige juryrapport staat op writenow.nu.

Op Hebban lees je het winnende verhaal van Jordi Lammers. Klik daarvoor op de roze knop hieronder.

Foto © Vera Cornel

Naar het volledige artikel

Bron: Write Now!

Over de auteur

Hebban Crew

1927 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Lees het verhaal van Write Now!-winnaar Jordi Lammers