Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

09
februari 2024
om 07:00

Lees mee in de Hebban Leesclub met 'De spionne'

1 reactie

Vanaf 12 februari ligt De spionne van bestsellerauteur Tess Gerritsen in de winkel. Het spannende boek is het eerste deel uit de nieuwe 'Martini Club'-reeks en volgt een ex-spionne die een teruggetrokken leven aan de kust leidt – tot ze een lijk op haar oprit vindt. 

Het boek 

Voormalig spion Maggie Bird kwam naar het kustplaatsje Purity om haar verleden achter zich te laten nadat een missie tragisch mislukte. Tegenwoordig leeft ze in alle rust op haar kippenboerderij. Maar wanneer Maggie een lichaam op haar oprit vindt, weet ze dat de geesten uit haar verleden haar opnieuw komen kwellen. Ze richt zich tot haar oude vriendenkring – allemaal gepensioneerde CIA-agenten – om te achterhalen wie haar probeert te vermoorden en waarom. De Martini Club-leden, zoals ze zichzelf noemen, zijn dan misschien wel gepensioneerd, maar ze hebben nog steeds een aantal handige skills die ze dolgraag willen gebruiken, al is het maar om hun huidige saaie levens op te fleuren.

Kan een groep martini drinkende, gepensioneerde spionnen een moordenaar vinden en Maggie redden? Ben jij nieuwsgierig geworden naar het boek? Klik snel op onderstaande knop om een sneak preview te lezen en je in te schrijven voor de Hebban Leesclub. 

Naar het volledige artikelReacties op: Lees mee in de Hebban Leesclub met 'De spionne'

Gerelateerd