Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Newsroom

07
december 2022
om 17:32

Novelle Alex Boogers gratis beschikbaar

6 reacties

Klanten van het Rotterdamse bedrijf de Marketingploeg ontvangen deze week het boek Over Otis, geschreven door Alex Boogers. Dit jaarwisselingsgeschenk is niet alleen fijn leesvoer voor de kerstdagen, het is ook een steuntje in de rug voor 'makers' in de cultuursector.

Schrijfopdracht

Om de 'makers' van literatuur te ondersteunen, vraagt de Marketingploeg jaarlijks een auteur om een novelle te schrijven rond het thema groei. In 2019 publiceerden we Bad girl van Christophe Vekeman, in 2020 Ruggengraat van Jamal Ouariachi, in 2021 Het plan van Peter Terrin en nu dus Over Otis van Alex Boogers. Daarbij snijdt het mes aan beide kanten: het inkomen van de schrijver verbetert en er ontstaat waardevol nieuw literair werk.

Breder publiek

Over Otis vertelt de voorgeschiedenis van de hond Otis uit de roman Alleen met de goden, waarvan onlangs de filmrechten zijn verkocht aan Family Affair Films. Van de novelle worden 100 papieren exemplaren gemaakt. Klanten en vrienden ontvangen als relatiegeschenk een met de hand gebonden exemplaar, genummerd en gesigneerd door de auteur. Voor veel relaties vormt deze uitgave een eerste kennismaking met de auteur, zo blijkt uit de reacties.

Opnieuw gratis novelle van Alex Boogers

De novelle is ook gratis te downloaden via de website van de Marketingploeg. Een succesvolle manier om de aandacht voor de auteur en diens werk te vergroten: Over Otis is binnen een etmaal al honderden keren gedownload. Het is overigens niet de eerste keer dat een e-boek van Alex Boogers gratis wordt verspreid. In 2013 was zijn Wanneer de mieren schreeuwen, over de tragische dood van de Rotterdamse tiener Sedar Soares, ook al kosteloos te downloaden.

Download hier de novelle

Afbeelding: © De MarketingploegBron: De Marketingploeg


Reacties op: Novelle Alex Boogers gratis beschikbaar

Over

Alex Boogers

Alex Boogers

Alex Boogers (1970) debuteerde in 1999 onder het mysterieuze pseudoniem M....


Gesponsorde boeken