Advertentie

Hebban Newsroom

07
mei 2020
om 08:00

Open podium: Heleen van den Hoven (met Sneak Preview en Leesclub)

3 reacties

Open podium: de plek op Hebban waar auteurs zichzelf en/of hun boek(en) onder de aandacht kunnen brengen, nu dat op 'echte' podia even niet kan. Je leest hier een column van Heleen van den Hoven. Haar nieuwe thriller De speelgoedman verscheen deze week. Je kunt op Hebban een Sneak Preview lezen en je inschrijven voor een leesclub van het boek!

Boekpresentatieperikelen

Met het organiseren van boekpresentaties heb ik voorlopig nog geen geluk. De eerste werd van hogerhand afgelast. Rijkswaterstaat vond De Maeslantkering niet zo’n geschikte locatie voor de presentatie van Het CARPA Complot, een thriller over de kwetsbaarheid van waterkeringen. De uitnodigingen waren de deur al uit, maar gelukkig konden we wel in Culemborg terecht, bij boekhandel Tomey.

Mijn tweede thriller, De speelgoedman, schopt tegen weinig lange tenen aan. Dolgelukkig ben ik wanneer Broese me welkom heet voor de boekpresentatie, de Utrechtse boekwinkel die voor mij als lezer veel betekend heeft. En nog wel in hun gloednieuwe nieuwe onderkomen op het Neude. De gastenlijst is  ingeleverd, de uitnodigingen kunnen de deur uit.

Dan grijpt hogerhand opnieuw in. Geen bijeenkomsten meer, het virus is te gevaarlijk. Wat is dat toch met mij en boekpresentaties?

Afijn, we schakelen weer om. Alles kan. Belangrijke dingen doe ik blijkbaar altijd snel. Een kledingatelier beginnen in Rotterdam, een nieuw eigen bedrijf starten, een bruiloft organiseren, een manuscript schrijven voor een wedstrijd.

Toch wordt de presentatie nu veel spannender. Mijn zenuwen spelen op. Ik wil graag tegen iemand aan kunnen praten, liever dan tegen een beeldscherm waarbij ik kippig de opmerkingen lezen moet. Gelukkig is daar Roelant de By van Boeken- en Leesclub De Perfecte Buren, lezer, recensent en mede- operaliefhebber. Hij wil me wel online interviewen. Nu nog een geschikt platform. Facebook, Zoom, Youtube, Jitsi Meet, ze passeren allemaal de revue.

Komende week verzenden we de uitnodigingen voor de presentatie op 7 mei. Tenzij een virus het internet uitschakelt, zit ik goed…  

De speelgoedman wordt vandaag gepresenteerd voor genodigden en ligt vanaf nu in de winkel. Meer weten? Via onderstaande button ga je naar de Sneak Preview, waar je alvast een fragment kunt lezen uit het boek. Ook organiseert Hebban een leesclub met De speelgoedman

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

1904 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Open podium: Heleen van den Hoven (met Sneak Preview en Leesclub)

Gerelateerd

Over

Heleen van den Hoven

Heleen van den Hoven

Alles wat met boeken te maken heeft, doe ik graag.Lezen, schrijven en vormgeven....