Advertentie

Hebban Newsroom

08
juni 2020
om 10:00

Thriller Tiendaagse: Lees en huiver... met Inge Ipenburg

Speciaal voor de eerste zomereditie van de Thriller Tiendaagse schreven Nederlandstalige misdaadauteurs een verhaal in de serie ‘Lees en huiver…’ Elke dag lees je op Hebban een nieuw kort verhaal. Vandaag is het de beurt aan Inge Ipenburg, met het verhaal ‘Onderweg’.

Onderweg

Daar sta ik dan. Midden in de nacht, op 5 meter hoogte tegen mijn gevel geplakt. Het leek een goed idee toen ik naar boven keek en het slaapkamerraam op een kiertje zag staan. Met de ladder uit de schuur kon ik makkelijk op de brede rand aan de buitenkant van het raam klimmen, het haakje losmaken zou een fluitje van een cent zijn en ik was binnen, zonder dat iemand hoefde te weten dat ik voor de zoveelste keer mijn sleutels vergeten was toen ik voor het slapengaan een laatste rondje met de hond maakte.

Mijn dochter hoefde ik niet te bellen, haar vriend hoefde niet in de auto te stappen en ook hoefde ik niet de blikken vol medelijden te trotseren van Wessel, de buurman die ongetwijfeld zonder morren de deur voor me zou open doen en daarna de sleutels angstvallig bij zich zou houden ervan uitgaande dat ik in mijn toestand vermoedelijk de volgende dag zijn hulp weer nodig had.

Meer Thriller Tiendaagse artikelen:


Lees het hele verhaal Onderweg via onderstaande button:

Naar het volledige artikel

Bron: Hebban.nl

Over de auteur

Hebban Crew

1940 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Thriller Tiendaagse: Lees en huiver... met Inge Ipenburg

Gerelateerd

Over

Inge Ipenburg

Inge Ipenburg

Inge Ipenburg (1957) is een Nederlandse schrijfster, evenwel vooral bekend als a...